Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 z domeny na subdomenę - dziwne wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam serwis gdzie forum było dodawane jako posty blogowe. Przeniosłem to "forum" za pomocą 301 do tradycyjnej wersji forumowej i przekierowałem wszystkie dotychczasowe treści na oddzielną subdomenę.

teraz mam dziwne wyniki - niby wszystko jest zaindeksowane, ale są spadki w analityku - forum na subdomenie ma spadki, a serwis ma minimalne spadki. Dziwne trochę bo wyniki dla forum, google wciąż indeksuje jako serwis - pokazuje zamiast stronę na forum inną podobną strony z serwisu - chociaż 301 jest aktywne. Niektóre adresy url z serwisu w serpach jeszcze widać, ale przekierowuje poprawnie na forum po wejściu - widocznie jeszcze nie wszystko się przekierowało. Najgorsze są te dziwne spadki w wynikach a podpiętych jest kilka analitików do dokładnego meirzenia.

Ktoś się spotkał z taka sytuacją i umiał z niej wybrnąć?

Nie cierpię spamerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności