Skocz do zawartości

Platformy blogowe 2.0 na WordPress

Sylar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam platform blogowych opartych na WP. Obecnie korzystam z:

• wordpress.com
  • blog.com
  • my.opera.com (chociaż to nie WP, ale dobra indeksacja)

Możecie polecić jakieś sprawdzone serwisy? Gdzie wpisy indeksują się samodzielnie, bez linkowania?

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

blogspot.com

normalnie 100% WP..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

kumpel po pijaku kiedyś wyrywał "panienkę", prawie życie sobie z nią ułożył, wymienił kilka gorących pocałunków, na szczęście któryś z kumpli zwrócił uwagę na jabłko Adama i sprawa się wydała, mógł mieć chłopak traumę na całe życie.

Choć wiadomo że teraz na każdej imprezie maja z niego polewkę.

W związku z powyższymi informacjami dementuję pogłoski jakoby o mnie chodziło i stanowczo zaprzeczam jakobym był Beatką czy miał coś wspólnego z jakąś Beatką (ale to ostatnie już nie jest takie pewne na 100% bo człowiek różne rzeczy robił w okresach pomroczności jasnej)

Reasumują ode mnie się proszę odpimpać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności