Skocz do zawartości

Linkowanie zaplecza.

Daro1003

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jako laik

w top10 jestem na tanie oc,polisa oc,tanie ubezpieczenie oc

gratuluję

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

i korzystam z tych porad

To że korzystasz nie znaczy, że wyciągasz odpowiednie wnioski i potrafisz czytać między wierszami.

PS> Napiszesz jeszcze 100 postów na tym forum i polecisz z pozycjami :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja bym tylko dodał jedną rzecz: publiczna lista z publikera jest bardzo ehm... słaba :) większość katów etc. stamtąd jest "wycięta" przez google jak patrzyłem jakiś czas temu.

Można się zgodzić albo nie takie jest moje zdanie z użytkowania go dlatego bez dobrej listy to chyba tylko szkoda nie raz zasobów serwera i czasu ;)

to taka zabawa w kotka i myszkę, starzy wyjadacze coś napiszą ale poszukać musisz sobie sam, bo z ich tekstów za wiele nie dowiesz się

Jak rozumiem dotyczy to list katalogów itp.?

No to Ci odpowiem, nie tylko starzy wyjadacze, ale też młodzi, średni wiekiem i Ci najstarsi nie dadzą Ci wszystkiego na tacy, a tym bardziej swoich list przygotowanych samodzielnie.

Tak kolego dodtyczy to listy do publikera i ja doskonale rozumiem że nikt nie napisze daj meila to Ci wyśle lub masz tu. Ale może ktoś napisze jak się taką listę robi kompletuje katalogi gdzie ich szukać jak sprawdzać czy dany katalog czy precel jest odpowiedni. I wogle od czego zacząć.

A czy to ważne czy jakiś katalog jest odpowiedni, pamiętaj katalogi do których dorzucasz swoim publikerem to w większości zaspamowany chłam, dorzuca do nich kilkuset ( a może więcej) innych kolegów, więc aby był efekt musisz dorzucać do dużej ilości katalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności