Skocz do zawartości

[Sprzedam] Skrypt serwisu weselnego - ogłoszenia i usługi

Zaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania skrypt serwisu ogłoszeniowego z branży weselnej. Rozbudowany podział na kategorie i usługi, zarządzanie użytkownikami i ogłoszeniami. Skrypt pisałem dla siebie, ponieważ miałem prowadzić ten serwis, niestety sytuacja prywatna zmusiła mnie do zmiany planów i muszę zrezygnować z tego projektu. Uwaga: system jest ukończony w około 70%, niektóre funkcje trzeba dokończyć no i dopieścić podstrony. Ale najważniejsze rzeczy działają. Całość jest oparta o PHP+MySQL oraz Smarty.

Jeśli ktoś ma czas na dopieszczenie strony to naprawdę ma ona potencjał. Nie chcę żeby to tylko leżało na dysku i marniało, także kupującemu podrzucę też kilka swoich pomysłów na marketing/rozwój jakie ja miałem w planach. Na przykład listing adresów mailowych firm, restauracji, salonów piękności itp bezpośrednio związanych z branżą weselną (ponad 100 adresów), które zapewne chciałyby się zareklamować na stronie. Także, na początek w sam raz na rozruch serwisu. Do całości dorzucam domenę weselaczas.pl, jeśli chodzi o hosting to mam trochę wolnych zasobów na VPS więc kwestia dogadania się. Na początku gwarantuję pomoc w ogarnięciu się w kodzie.

Demo dostępne pod adresem: https://www.m-blaszczyk.pl/work/wesele/

Logowanie: admin/pass

Zapraszam do licytacji: https://allegro.pl/se...3209162765.html

Kontakt: 602 673 521 lub 82bd786c0d23696ae540e88702d21a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności