Skocz do zawartości

Jak wyłączyć autoplay filmików z youtuba

G.Prawda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy google coś zmieniło, czy ostatnia aktualizacja flash playera, ale filmiki które mam na stronach zaczęły się automatycznie odtwarzać mimo że nie mam wstawionego parametru autoplay, próbowałem też dodać autoplay=0 i nic nie pomaga, to odstrasza userów. Jeśli to aktualizacja flash playera to pewnie i tak większość ludzi ją zrobi. Wie ktoś jak się tego pozbyć?

Mało tego niektóre po zatrzymaniu - obraz się zatrzymuje, a dźwięk dalej leci. Chyba ktoś coś ostro spaprał, sprawdzę jeszcze na innych komapch.

ja to zauważyłem niedawno jakoś tak po aktualizacji flash playera. Wcześniej nie startowały same. Kurcze jak nie da się tego wylączyć to będę musiał powywalać filmiki, bo to przecież wkurza userów jak mu coś naglde z d.. zacznie grać dzieć nawet nie widząc co to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności