Skocz do zawartości

Długa przerwa w pozycjonowaniu

faxa

Rekomendowane odpowiedzi

Częśc,

mam do Was pytanie. Otóż moja strona nie było wgl pozycjonowana około półtora roku.

Strona posiada ruch - około 2 tyś uq. Chciałbym teraz zacząć znów ją pozycjonować i moje pytanie jest takie, czy powinienem na coś uważać czy niczym się nie przejmować i zacząć dodawać 5-10 katalogów dziennie i jakieś linki ?

czy powinienem na coś uważać

Przez 1,5 roku sporo się zmieniło także najpierw przeanalizuj sobie profil linków jakie masz , spróbuj dodać nowe treści / przeredagować , zoptymalizować stronę i zacznij zdobywać linki

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ale naturalne i tematyczne

tego nie skomentuje

profil linków

ale że Ty ... nie spodziewałem się :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No z tym się już zgodzę, więc mam nadzieję, że o to chodziło, bo jak ktoś mi pisze, że trzeba różnicować skrypty, a takich kaznodziei trochę jest to mnie śmiech ogarnia ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No z tym się już zgodzę, więc mam nadzieję, że o to chodziło, bo jak ktoś mi pisze, że trzeba różnicować skrypty, a takich kaznodziei trochę jest to mnie śmiech ogarnia ;)

Blake, ze wszystkich kaznodziej na tym forum ty najwięcej pierniczysz.

Najciekawsze jest to, że konto masz od 2008 roku, a uaktywniłeś się jakoś przed Bożym Narodzeniem. Pewnie wtedy powstała elitarna grupa katalogów Netmisja. Trzeba ją jakoś reklamować i przy okazji wykreować się na wielkiego seo znawcę.

Balke, ze wszystkich kaznodziej na tym forum ty najwięcej pierniczysz.

To zamiast szukać zaczepki napisz cos wartościowego na forum, cos co się komus przyda, coś co kogoś może czegoś nauczyć.

.

to że Blake nie pisze tego co inni (tzw powielanie mitów, w celu dezorientacji kolegów po fachu) i nikomu nie włazi w (_._) jest akurat godne pochwały :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności