Skocz do zawartości

[Lewiatan software] Still Alive Proxy Box (SAPB) - własne proxy API anonimowe, google, dużo parametrów

lev

Rekomendowane odpowiedzi

@Lev Przepraszam ze wchodzę trochę z "butami" w Twój topik, jak coś daj znać to usunę.

Porównywał ktoś może SAPB do Proxy multiply czy proxy goblin ? mam PM i nie jestem zadowolony i szukam dalej, głównie zależy mi na oznaczaniu kraju proxy.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Mała porada dla tych, którzy męczą mnie pytaniami:

1. jak zrobić, żeby było lepiej/wiecej prosiaków

2. jak zrobić, żeby nie uwalało VPSa.

Moje doświadczenie jest takie:

1. nie wierzyć tylko w harwest i żródła, które są ze skryptem - trzeba podać mu dobre/średniodobre źródła proxy

2. VPS uwalany jest przez słąbo zoptymalizowaną bazę danych i zbyt wiele zapytań do tej bazy - rzućcie okiem w jakim tempie baza puchnie do kilku milionów rekordów, pomaga regularne odchudzanie bazy: Statystyki proxy->Logi proxy->Wyczyść oraz Zadania w Kolejce->Wyczyść

3. Gwarantowany RAM 1024MB to jest za mało i niech nikt nie czaruje, że wystarczy, chyba, że ktoś potzrebuje 10 prosiaków na dobę ;)

Tyle na razie :faja:

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności