Skocz do zawartości

Zróżnicowanie skryptów pod zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

powiedzmy sobie raz i na zawsze. skrypt, oktety IP, tematycznosc linkow i pierdoly pajacow z google - ich webcasty - nie maja znaczenia. tp samo tyczy sie f/nf. Caly czas atakuje sie spamem, tylko nie co inaczej. Jak.... nie podpowiem. Taki stary zgred jestem.

punk not dead

Podaj jeszcze przykład stabilnych topów zrobionych tylko i wyłącznie z zaplecza na jednym silniku i wtedy będzie już "na zawsze" a póki co to możesz sobie powiadać :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ostatnio natrafiłem na artykuł gdzie była mowa o tym, że linkowanie z zaplecza stworzonego na jednym skrypcie nie jest dobrą rzeczą.

Tak napisali? To na pewno musi być prawda.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Skrypty, imho, warto różnicować- jeśli nawet nie sprawdzi się to teraz może się sprawdzić w przyszłości.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

może się sprawdzić w przyszłości.

Nie może ale na pewno, tym bardziej jak witryna trafi na monitor rejtera (czego nikomu nie życzę) a co jest coraz częstsze z dwóch powodów "polskiej życzliwości" oraz ostatniego naboru na te stanowiska w Google irlandzkim gdzie szukali specjalistów z językiem polskim co zapewnie wielu osobom stąd umkneło :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Podaj jeszcze przykład stabilnych topów zrobionych tylko i wyłącznie z zaplecza na jednym silniku i wtedy będzie już "na zawsze" a póki co to możesz sobie powiadać :)

Ot, jezeli jedynym zrodlem pozycjonowania jest mono zaplecze, to gl. Acz kto tak robi ??? Aczkolwiek wyjatek potwierdz regule i tak dla przykladu strona medyczna ktora linkowana jest wylacznie z 8 stron opartych na enginie wordpressa. Siedzi w koronie od 4-5lat na okolo 12-14 fraz.

punk not dead

Słaba konkurencja to i siedzi, tak samo jak jeden mój ex klient, od 2005 roku siedzi w TOP 1 (dla kilku fraz) do dzisiaj a nikt go nie robi już 4 lata. To też jest przykład na idiotyzm w posługiwaniu się do określania konkurencyjności ilością wyrzucanych wyników (w moim przypadku wyniki dokładne - "fraza1" 1.840.000, "fraza2" 39.800.000, "fraza3" 2.630.000 ) co sugerowało by dużą konkurencję podczas gdy w rzeczywistości jest może góra z 12 firm na polskim rynku konkurujących między sobą...

powiem tylko tyle ze nie jest to rynek polski, i graja o te frazy polskie firmy seło z top5, oraz non/pl w tym i my. Akurat bez urazy masz zla def konkurencyjnosci rodem z forow o pozycjonowaniu i podrecznikow blogerow. Czy znaczy wg ciebie wpisac slowo1 ? aby po resutach wychwycic konkurencyjnosc frazy ?

a jakby zaczac sie pozycjonowac na fraze "co" 13,470,000,000 result, to bede wtedym kotem seło, dla top3?

A czy potrafisz przeczytać ze zrozumieniem ? Chyba jasno określiłem, że to sie tyczy błędnej oceny konkurencyjności ...

Poza tym to był tylko dodatek do mojego komentarza postu powyżej . Natomiast jeżeli Twój komentarz też tego dotyczy i o te frazy walczy kilka firm i to jest "zagramanica" to też bez urazy ale zrobienie średnio obstawionej frazy medycznej dającej średnie zyski tylko 8 domenami/serwisami to bajki ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności