Skocz do zawartości

Co i gdzie można kupić płacąc SMSem?

KSI

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wiele razy już poruszany na wielu forach. Raczej dawno temu. Dlatego postanowiłem go odkopać tutaj z tego względu, że zostało mi jeszcze x doładowań w mixplus, a chciałbym się stamtąd wyrwać do innej sieci. Czasy się zmieniły i zapewne teraz po kilku latach jest więcej możliwości zakupów płacąc SMSem.

Z tego co się dowiedziałem w net, oprócz SMSów charytatywnych mógłbym:

- doładować konto chomikuj.pl

- doładować konto twojlimit.pl

- może zapłacić za jakiś abonament na serwisie np. randkowym lub innym za dostęp do wiedzy

- kupić jakieś czasopisma w e-kiosk.pl i nexto.pl

- kupić przedmioty do gier online - to mnie nie interesuje

- kody do płatnych katalogów stron i precli (na razie nie mam potrzeby choć do byłby dobry sposóB)

Podobno można kupić dostęp do filmów online, tylko gdzie?

Poza tym co i gdzie jeszcze można kupić za smsy?

Usługi w biznes-host.pl (domeny, hosting, vps)

Wartość SMS / Kwota doładowania

1,23 PLN 0,61 PLN

2,46 PLN 1.22 PLN

3,69 PLN 1.83 PLN

6,15 PLN 3.05 PLN

7,38 PLN 3.66 PLN

11,07 PLN 5.49 PLN

23,37 PLN 11 PLN

30,75 PLN 14 PLN

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Z uwagi na duże prowizje pobierane przez pośredników czyli systemy obsługi SMS'ow bardziej kupującemu opłaca się płatność online.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@ Mion - wiem, że się nie opłaca, ale jakoś dzięki temu mogę szybciej wykorzystać środki i przejść do innej sieci, lepszej tańszej oferty niż kisić się w plusmix i czekać aż wszystko wykorzystam.

@ TRENS - myślałem raczej o czymś legalnym, chodziło mi raczej o chyba jakąś ipla albo coś podobnego, gdzie można wykupić dostęp do 1 filmu i go sobie obejrzeć w dobrej jakości.

powiem Ci że być może tak, dam Ci przykład, mam córkę, doładowuję jej konto co miesiąc, ona i tak tego n ie wykorzystuje, ma na koncie ponad 100 zeta i niżej nie schodzi i rośnie, więc zamiast bez sensu paplać to chyba lepiej taki bon zgarnąć.

a dodam że doładowuję playa za 30 zeta na miesiąc bo mniej się nie da, więc jak widać ktoś pomyślał dobrze o TAKIEJ leżącej odłogiem niewykorzystanej kasie, jak dla mnie to pogratulować pomysła bo to JEST interes życia ;)

zarabiasz więcej ? pochwal się na czym, zamiast się śmiać.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Możesz też kupić programiki wspomagające reklamowanie stron 

https://spambot.pl/platnoscisms.html

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 9 miesięcy temu...

Najlepszym sposobem na spieniężenie środków z telefonu jest skorzystanie z usług firmy marnyszeptacz.pl w ich ofercie znajdziesz możliwość rejestracji własnej usługi Premium SMS dzięki której będziesz w stanie wysyłając SMS otrzymać środki w gotówce. Ponadto ich usługę możesz wykorzystać do własnych stron internetowych czy innych projektów które potrzebują wsparcia SMS Premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności