Skocz do zawartości

[Beta] Webinspector

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz jest w trąbkę :)

Przy "charakterystyce technicznej" można pokusić się też o obliczenie prawdopodobnego wieku domeny skoro jest i tak pobierane info o kopiach w webarchive do wykresu.

I już szukając na siłę, widziałem pod koniec raportu zawartość kodu i treści, obie wartości wskazywały 100% ale może to po prostu jeszcze nie trybi ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Kurcze, @Veal, źle zrobiłeś. Jakoś się tak nieswojo czuję. Powinieneś wystawić soft za min 50 zł. Po chwili ludzie doszliby do wniosku że soft nie działa, a Ty wciskałbyś im że nie umieją go obsługiwać. Robiłbyś co chwilę jakiś update podnoszący numerek softu i w końcu po kilku miesiącach zacząłby on działać normalnie. To co wywalisz temat i wstawisz ponownie?

Żeby było w temacie to powiem że soft wygląda OK.

seowyszbanner.gif

Nie wiem czemu, ale dla mojej strony (link w stopce) Twoje narzędzie znajduje linki rotacyjne i każde mi zachować szczególną ostrożność. ;) Nic takiego tam nie ma miejsca, prócz linków do fb i twittera nie powinno być innych linków wychodzących, tym bardziej rotowanych.

@MKucinski: Poprawione.

@Paweł Sokołowski - Eline: Myślę, że problem z kodowaniem jest rozwiązany, jeśli u kogoś nadal występuje dla jakiejś strony to proszę o informację.

@Rainmaster: Problem z procentami też nie powinien już występować.

Dziękuję wszystkim za testowanie i uwagi :piwo:

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

@jachu, @lixe: Już powinno Wam działać - był mały błąd w zliczaniu wywołań.

@zajacgd: Ta funkcja będzie w najbliższym czasie rozbudowana, w jej skład będzie wchodziła zaawansowana analiza tekstu (np. ocena jego poprawności, naturalności, statystyki poszczególnych części mowy i wydzielenie rzeczywistych słów kluczowych). Na chwilę obecną generuje po prostu "chmurę" słów z tekstu głównego, gdzie wielkość zależna jest od popularności wyrazu (niezależnie od jego formy gramatycznej). Wydzielanie tekstu głównego wymaga dopracowania i wiem, że z niektórymi stronami sobie nie radzi.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

zaawansowana analiza tekstu (np. ocena jego poprawności, naturalności, statystyki poszczególnych części mowy i wydzielenie rzeczywistych słów kluczowych).
Brzmi bardzo ciekawie, więc sam jestem ciekaw jak to w praktyce będzie działać i oceniać jego poprawność.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności