Skocz do zawartości

Jak powinna wygladać rejestracja na PiO ?

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Padłe, nigdy czegoś takiego nie widziałem no i uważam osobiście że jest to tak śmieszne że wiece na tamto forum nie wróce a chciałem tylko jedną rzecz na nim sprawdzić, ale jak nie to nie.

Oto wzór Normalnie jak za Komuny :D

Witamy na Forum xxx - forum o xxxx

Zgodnie z aktem COPPA Twoje konto jest obecnie nieaktywne.

Wydrukuj poniższą wiadomość i daj do podpisania Twoim rodzicom lub opiekunom wraz z datą. Później wyślij je faksem do:

LUB pocztą do:

------------------------------ CIĘCIE ------------------------------

Pozwolenie na Uczestnictwo w xxx- forum o xxxx

Użytkownik: xxx

Hasło: xxx

Email: xxx@xx.pl

Numer ICQ:

Adres AIM:

MSN Messenger:

Yahoo Messenger:

Strona WWW:

Zawód:

Zainteresowania:

ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA xxx - forum o xxx NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI.

PRZYJMUJĘ DO WIADOMOŚCI, ŻE TE INFORMACJE MOGĄ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA.

ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZĄDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z xxx- forum xxx .

Rodzic lub Opiekun

(wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________

(podpis): __________________

Data: _______________

------------------------------ CIĘCIE ------------------------------

Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane.

Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Jeśli jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto.

Dziękujemy za rejestrację.

--

Dziękujemy, Administracja

Michal może pora to wprowadzić tutaj :)

Nie wiem jak was ale ja już nie dam rady się śmiać z głupoty niektórych Administratorów Forum.

albo ja nie skumalem o co ci chodzi w tym poscie albo ty nie skumales czym jest coppa i zacytowanie tlumaczenie, glowe daje ze pewnie z phpBB

https://www.coppa.org/

Na PiO pewnie coś takiego było za czasów phpBB :)

To se ne vrati :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

A jeszcze w innym renifery nie mogą (13-latek zamyka oczy) kopulować (13-latek otwiera oczy) na ulicy pod rygorem ukarania mandatem.

jeszcze w innym jest zakaz uprawiania sexu w hotelu przez pary niemałżeńskie, zakaz suszenia na dworzu bielizny intymnej, zakaz przejeżdzania przez to samo miejsce na ulicy samochodem częściej jak raz na pół godziny i pare jeszcze innych równie "mocnych" zakazów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gdzieś czytałem, że w Polsce wręcz odwrotnie do USA i rządanie takich informacji w przypadku osoby małoletniej jest niezgodne z naszym prawem. Mogłem źle przeczytac albo źle zapamiętać, ale chodziło o to, że nie powinno się mieć takiej pytania przy rejestracji - jedynie Akceptuję, lub Nie akceptuję regulamin.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

"Czy sprzedajesz usługi lub kursy pozycjonerskie na Allegro w cenie niższej niż 9,99?"

Tak/Nie ;)

Cóż, ja pamiętam czasy, gdy miałem dość duże forum - kilku pełnoletnich userów na tydzień wybierało nie tą opcję, co potrzeba i musiałem im aktywować konta ręcznie, poprostu się tego nie czyta ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności