Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli zdecyduję się otworzyć pewną grupę zapleczówek to jeden wpis do grupy 100 domen będzie kosztował około 350-400

i tak powinno być !!

Kupujesz kody multi za "5 złociszy" - jesteś top 10 w 10 dni na 10 dni i dostajesz info o nienaturalnych linkach....

Inwestujesz konkretną kasę i jesteś minimum 100 dni w top10 i po tym okresie ewentualnie dostajesz info o nienaturalnych linkach :)

Birbancie - podnieś jeszcze cenę, a kupię Twoją usługę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kupujesz kody multi za "5 złociszy" - jesteś top 10 w 10 dni na 10 dni i dostajesz info o nienaturalnych linkach....

Inwestujesz konkretną kasę i jesteś

Tak samo w 10 dni na 10 dni i dostaniesz info o nienaturalnych linkach...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Birbancie - podnieś jeszcze cenę, a kupię Twoją usługę.

Za jeden tekst do wpisów muszę zapłacić 250 zł niestety , reszta to koszty utrzymania i monitoringu domen ...

"Nie jest inteligentnym ten, kto nie potrafi ukryć braku inteligencji"

A ja zawsze myślałem, że inteligencja przejawia się we własnych słowach (chyba , a raczej na pewno nie jestem inteligentny )

PS

popularny ten Twój tekst w spamiarach :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co za różnica jaki skrypt, jak i tak liczy się na jakiej domenie siedzi. Tak kończąc majówke stwierdzam, że solicie jak potłuczeni. Wg opowieści tu czynionych, super grupa - linkowana z najlepszych miejsc w sieci, generalnie - cud miód i orzeszki, na skrypcie qlweba byłaby mniej wartościowa niż miernie prowadzona grupa na wp-katach

Wszystko zależy od domeny na której stoi katalog/precel nie od skryptu. Robisz śmietnik - i autorski skrypt Ci nie pomoże. Działasz dobrze i masz fart do userów (czyli w 90% przypadków nie pokazujesz katalogu na zewnątrz) jesteś do przodu.

Jeszcze jedno odnośnie usuwania linków z grup - Czy Zgredzie masz jakieś podstawy/dowody iż prosisz o usunięcie strony z zasobów katalogu? bo tak się zastanawiam, jak właściciel katalogu ma mieć wiedzę, iż nie jesteś konkurencją? Pytam, bo mam często takie prośby z różnych maili u siebie i zlewam, bo wróżem nie jestem ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Nie, bo publikacja jest ściśle rozłożona w czasie a witryna / witryny przechodzą "weryfikacje rejterską" ponieważ były hmmm zgłaszane wielokrotnie jako spamiary :D (tak donosiłem sam na siebie i sie tego wstydzę :P )

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie, bo publikacja jest ściśle rozłożona w czasie a witryna...

Co nie ma żadnego znaczenia przy automacie wykrywającym nienaturalne linki. Jeżeli link jest nienaturalny to będzie on tak samo nienaturalny z zaplecza, które przechodzi weryfikację ręczną jak i z publicznego darmowego katalogu. To jest automat... nie człowiek.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak widać po treści wątku, wprowadzenie narzędzia do "samobiczowania" odniosło oczekiwany skutek.

W niedługim czasie będzie to jedno z większych i skuteczniejszych dla korporacji osiągnięć w rozwoju algorytmu.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jak widać po treści wątku, wprowadzenie narzędzia do "samobiczowania" odniosło oczekiwany skutek.

W niedługim czasie będzie to jedno z większych i skuteczniejszych dla korporacji osiągnięć w rozwoju algorytmu.

Pozdrawiam,

Mariusz

Toż już kilka lat temu było wiadome, że cudowny algo google można o kant doopy roztłuc no i zaczeli wprowadzać marketing szeptany jakie to wstrętne spamery psują wyniki aby zmodyfikować algo o czynnik ludzki (czytaj podpierdalaczy ) oraz darmową siłę roboczą, w ciągu ostatnich 3ch lat zwiększyli moim zdaniem o minimum kilkadziesiąt razy zatrudnienie w dziale rajterów oraz dodatkowo zewnetrzne dwie firmy (o dwóch przynajmniej wiem) a cholera wie ilo na umowy o dzieło krótkie tak jak w przypadku moderacji jutuby. Teraz widzą, że ich zapowiadana rewolucja semantyczna też się zesrała to Matt Ściemniacz C. Zaczyna w wideoporadnikach uświadamiać jak pisać treści "pod użyszkodników" ...

Nie jest tak samo, bo nie ma tam masówki - nie ma chętnych na wpis za 500 zł albo i więcej....

Klientów znajdzie się może raptem KILKU, bo reszta kilkuset baranów woli cudowne multi w megakatalogach ..... myśląc, że akurat ich wpis będzie więcej wart aniżeli innych na tę samą frazę w tym samym bagnie.......i nikt nie pomyśli, dlaczego firma pozycjonerska (sama walcząc o pozycje) udostępnia wpisy w "supersieciach" swoich katalogów.......

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

chyba , a raczej na pewno nie jestem inteligentny

no tutaj pełna zgoda :good:

Dałeś się wmanewrować, znaczy poległeś od własnego cytatu :D

dlaczego firma pozycjonerska (sama walcząc o pozycje) udostępnia wpisy w "supersieciach" swoich katalogów.......

Niestety analiza i logika nie jest mocną stroną wielu z nas :D

Gdyby tylko poszli tą drogą....... "Ludwiku D. i psie Sabo" :)

Nie jest tak samo, bo nie ma tam masówki

Wiadomo, że nie jest, bo sam mam trochę takiego zaplecza i waga linku (i kopa do góry) jest całkiem inna, co nie zmienia faktu, że nie rozmawialiśmy o tym tylko o "powiadomieniu o nienaturalnych linkach" - będzie to samo, jeżeli linki dasz takie same w jednym i w drugim przypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności