Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

@blake: samo puszczenie spamraportu nie jest DLA MNIE rozwiązaniem jak również nie wiem jak to robi Lexy... bo samo jego puszczenie NIE ZAŁATWIA sprawy.

Z resztą się zgadzam w 79,8% ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obrywa się długiemu ogonowi na niszowe frazy

No i to wszystko wyjaśnia, długi ogon na niszowe frazy robi się optymalizacją a nie linkami - tym bardziej z wp-katów, które są dobre dlatego, że są świeże, domeny nie są spalone ani oflagowane, są mocne. Niszowe frazy to robię kilkoma linkami a nie setkami katalogów, filtr jest pewny tak samo jak to, że pójdziemy wszyscy do piachu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zawsze te wpisy można poprawić....

Jeżeli jest sytuacja o jakiej pisze Blake (poszło XXX wpisów na jedną 2 frazy) to każdy wpis można poprawić:

- jeżeli był dodany dodawarką, to admin może zrobić to kilkoma kliknięciami (wystarczy napisać do admina)

- jeżeli był dodawany ręcznie - indywidualnie w każdym katalogu użytkownik sam może poprawić wpis

No dobra... to, że brak dywersyfikacji anchorów to obecnie głupota i dopraszanie się problemów, to wiadomo. To, że niszowe "wypasy owiec z parchami w Bieszczadach" można zrobić kilkoma linkami, to wiadomo. To, że kiedy się dostanie filtr, cierpi długi ogon (o ile jest związany z zafiltrowaną frazą), to też oczywiste.

Tylko co, do kuśki niańki, do tego mają wg autora wątku wp-katy?!!!

Bo, w moim skromnym doświadczeniu, to jeden z lepszych rodzajów katalogów.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

...Tylko co, do kuśki niańki, do tego mają wg autora wątku wp-katy?!!!...

no to, że Paweł trafił na Klienta robionego wp-katami i uprzedza, że będzie donosił do G na nie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a podp..lanie staje się tutaj normą :(

Niestety od jakiegoś czasu jest normą, to już się dawno stało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wyjątkowo "białe" się pewne osoby ostatnio zrobiły

W zeszłym roku zaniedbałem ale w tym roku obiecuję sobie więcej czasu spędzić na słońcu, strzaskam się na brąz :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności