Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

każdy link, który produkujemy wg zasad G jest nienaturalny. Więc podsyłanie spam raportów i co się z tym wiąże twierdzenie, że wszyscy dookoła robią linki, które są "be" a moje są "cacy" jest... chyba nie trzeba nic dopisywać ;) ale to zwykle najłatwiej: zbajerować klienta, że poprzednik to spamer, który zrobił samo zło a ja to ten super i teraz muszę strasznie się napracować przez tego poprzedniego łobuza, bo jego linki to syf a tylko moje są super-hiper i w ogóle... :)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@qazy własciwie przytoczyłeś chyba ulubioną definicję niektorych pozycjonerow linków nienaturalnych i spamu: wszystko co robię ja to super seo linkowanie i ekstra strony zapleczowe, inni tylko spamują wyszukiwarkę syfem i nienaturalnie linkują

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Za tanie są multikody bo dodanie do ponad 100 stron za 10 złotych na zawsze to śmiech na sali. Z drugiej strony stawiają ludzie katalogi hurtowo i nawet im się ich nie chce dobrze podlinkować mocnymi linkami aby jakiś pierwszy lepszy blast im nie zajechał kata. Multikody powinny kosztować min 50 zł to wtedy część osób by sobie dało spokój z wrzucaniem wątpliwych stronek.

Dobrze że nie każdy tak sądzi jak Ty bo znowu bym musiał zapi@%ć w UK albo Norwegii...Postaw 50 Katów za 50 zł i żyj z tego to zrozumiesz dlaczego są takie ceny.

Pany i Panewki:

Przychodzi klient, zasyfiony linkami, wpisuję posta tu na PIO że wp-katy zaczynają być na cenzurowanym, piszę do każdego właściciela iż wysyłam prośbę o usunięcie ZANIM wrzucę do disavow a wy się kurfa jeszcze czepiacie - to jak mam pisać do każdego fax ? czcionka 48px ? że proszę o usunięcie linka Ja czy ktokolwiek inny ?

Przecież jak nic nie zrobicie, nie zareagujecie, nie usuniecie linka na moją czy kogokolwiek innego to czy nie jest tak że dana osoba wrzuca tego linka lub domene do disavow ???

Kurcze napisałem z "czystego serca" posta ostrzegajacego - jakbym nic nie napisał to bym wsadził (zerkam: 48 wpkatów na 350 linków) do disavow i tyle byście wiedzieli co dotychczas i nagle byłoby jęczenie dlaczego mój cudowny kat padł ... Wskazuję że biznes Wam się sypie ... zrobicie to samo co z seokami - zajedziecie je.

BTW: katalogów mam 9 ... oficjalnie... kto zna większa ilość to jego sprawa :P

Kocham Was mocno jak Ziółkowskiego :P a naród nie odwzajemnia się tym samym ;(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Klient sam dodawał te wpisy? Ma dostęp do każdego z nich.

Po co masz pisać maile do wszystkich katalogów i tracić czas? Niech klient sam usunie te wpisy.

obecnie nie mam takiej możliwości bo klient zlecił komuś i nie ma raportów a proszenie się to jak grochem o ścianę. wolę ręcznie więcej roboty ale kontakt pewniejszy...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Po co masz pisać maile do wszystkich katalogów i tracić czas?

Tak google zaleca. ;)

Należy postępować zgodnie z zaleceniami. Tak jakby nie było innych sposobów.

To jest chore!

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności