Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Zgred wiedzę masz sporą, ale domyślam się, że nie znasz funkcjonowania wp-kat. Wystarczy porównać grupy wp-kat i wszystko się wie. 5 stron tematu, a nikt nie dotknął sedna rzeczy. Moja grupa ma obecnie naturalne linkowanie.

bo o czym innym jest ten temat.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgred lubi robić szum wokół siebie. To taki celebryta SEO, który na przestrzeni aktualizacji algorytmu Google z spamera BH (wygrywanie konkursu SEO) ewoluuje w białego rycerza polującego na fotki z Googlarzem (a może nawet koszulkę?). Nie dziwie się. Każdy szuka swojego miejsca w tym biznesie. Jedni bawią się w pozycjonowanie inni nie bardzo potrafią to robić i biorą się za sprzątanie i gadanie o zgodności z wytycznymi Google. Chodzi o kasę a w niektórych przypadkach też o sławę = markę w naszym małym świecie SEO :)

WPkatów zrobiło się za dużo. Są zbyt skuteczne, więc muszą trafić pod ostrzał. Dobrze, że Zgred pisze o tym na PiO. Daje jasny sygnał, że "biali rycerze", którzy wreszcie znaleźli swoją (nową) niszę w postaci naprawiania po innych pozycjonerach będą wysyłać spam raporty.

Treningi WattUp.pl

@dywyn: i tym optymistycznym akcentem wiemy wszyscy dokąd zmierza ten świat :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zaraz będzieta się jeszcze parzyć w tym topicu - ja alimentów płącić nie zamierzam :P

WPkatów zrobiło się za dużo. Są zbyt skuteczne

O skuteczności nie decyduje silnik a "skutecznych" WPkatów jest tyle co kot napłakał . Aby jakikolwiek gdziekolwiek link miał moc decydują inne rzeczy niż silnik

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

którzy wreszcie znaleźli swoją (nową) niszę w postaci naprawiania po innych pozycjonerach

Z tym się zgodzę w 100% , powstaje pytanie tylko po co naprawiać po kimś kto przecież jest skuteczny ?? :D Trochę śmieszne jest stwierdzenie mechanika który twierdzi jaki to on nie jest skuteczny i jakich to szybkich bryk nie robi skoro po wyjeździe z jego warsztatu bryczka sie sypie :D

Nie ma co się oszukiwać zdecydowana większość pozycjonerów jedyne co potrafi to napierdala***ć linkami bez ładu i składu dorwali się do dobrych skutecznych narzędzi tylko nie potrafią ich używać ... Lecą debilnymi schematami, niektórym udaje się wbić coś tam w topy na pare chwil a potem jest płacz i zgrzytanie zębów - smutna prawda ale prawda :D

WPkatów zrobiło się za dużo

Problem nie w ilości a w jakości WP masz miliony a mimo tego są skuteczne jako zaplecze ale nie gówniane precle srecle typu mydło szydło powidło ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Katalogi i jakość? Nie wierze w jakość katalogów. Zdecydowana większość powstała jako kolejne miejsce na link. Wyjątkiem mogą być katalogi stanowiące uzupełnienie wortal/portal - branżowy/ogólnoteoretyczny/firmowy. Przykładowo katalog z trojmiasto.pl. Zaglądam tam często i pewnie Beerbant też zagląda jak i wielu innych mieszkańców Trójmiasta. Na przeciwnym biegunie zgred.pl - zaglądam tam tylko po to by wsadzić kolejnego linka (płatnego) i nie wierze, że inni zaglądają tam w innym celu. Owszem katalogi Zgreda są nieporównywalnie lepsze, bo bardziej pewne niż masowe wpkaty ale nadal jakość dla użytkownika jest bardzo mała (dla mnie zerowa).

Treningi WattUp.pl

ja alimentów płącić nie zamierzam

ale masz piwo i chipsy? ;)

ostatnio w dużych ilościach :) ale weekend chyli się ku końcowi...

@dywyn: klikłem "lubię to" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności