Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Nie za pomocą zmiany algorytmu, ale za pomocą zagrywek psychologicznych

Tak jest. Z algo kiepsko im poszło, za to z psychologi wyciągnęli się na 6.

Pozycjonerzy sami zgłaszają strony i linki nieetyczne, nienaturalne. Cokolwiek to oznacza. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś... Dziś Szkook był by tu gfiazdą ;)

Teraz wielu jest zgłaszających ale niewieleu się do tego przyznaje więc przynajmniej macie na kim psy wieszać :P

dodając: grupy w-katów oraz grupa seoków dostały powiadomienia - więc zagrałem fair i kontakt był - nie będe ich wykazywał w DT.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To może zmienić temat z "WP-katy - nienaturalne linki" na "Katalogi - tylko dla myślących"?

ale to nie nauczy tych co z nich korzystają - akurat moją intencją było zwrócenie uwagi na aspekt że twój pomysł jest "zajeżdżany" jak seoki ...

chyba postawię własną grupę i skorzystam z tego co tam wisi na koncie ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Regulamin dobra sprawa - jak kilka razy odrzucicie wpisy to się ludzie naumieją :)

...ja apelowałem w swojej grupie o trzymanie się pewnych wytycznych...

Odzew był w stylu: co mi będziesz mówił jak mam pozycjonować!

Jak regulamin jest nieprzestrzegany, to taki odzew kierujesz do regulaminu. Jak wpis nadal nie będzie poprawiony to baj baj. Jedno ostrzeżenie, drugie i konto blokowane.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

...jak kilka razy odrzucicie wpisy to się ludzie naumieją...

Ciekaw jestem co odrzucasz bo cienkie zapleczówki wchodzą u Ciebie ochoczo ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To jest Twój regulamin i muszą się do niego stosować. Tak czy inaczej, powinno być więcej art dodawanych na projekty bo jak widzę niektóre projekty u konkurencji, to walą 1 max 2 art z synonimami na 100 katalogów. Takie wpisy bez podlinkowania długo nie posiedzą w indeksie :). Nie mówiąc już o linkowaniu w katalogach syfiastych stron zapleczowych.

grupy w-katów oraz grupa seoków dostały powiadomienia - więc zagrałem fair i kontakt był

Więc całe szczęście, że u mnie nie było tych linków, bo powiadomienia nie dostałem.

ja apelowałem w swojej grupie

Ja zmieniłem regulamin w swojej grupie, ale dopiszę jeszcze jeden punkt.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

...Więc całe szczęście, że u mnie nie było tych linków, bo powiadomienia nie dostałem...

Na Twoich zostanie przetestowany wpływ disallow z kilkuset fikcyjnych kont w G :x

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności