Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I główny kierownik też się im przyjrzy!

Póki co wystosowałem odpowiedz na PW do (chyba) pomocnika kierownika oraz prawnika kierownika:

Poproszę o dane osobowe w związku z wystąpieniem o nasze dane osobowe i dane osobowe waszego kierownika oraz waszego prawnika, żeby nasz prawnik mógł się skontaktować z waszym prawnikiem.

Jak chcesz sprawdzac czy uzytkownicy stosuja sie do regulaminu?

Ojj to nie będzie trudne ;) Samo google mi w tym pomoże.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeżeli zdecyduję się otworzyć pewną grupę zapleczówek to jeden wpis do grupy 100 domen będzie kosztował około 350-400 złotych wliczając w to tekst synonimizowany pisany wewnetrznie składający się z zajawki , tekstu głównego oraz 15 komentarzy w formie męskiej, żeńskiej i bezosobowej a udostępnienie będzie mozliwe tylko i wyłącznie po podpisaniu NDA i zobowiązaniu sie do pewnych wytycznych (no i oczywiście tylko firmy będą mogły dodawać) ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli

Nie wierzę :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wierzę

No trochę się cykam obniżenia poziomu przez dzieci neo ale sprawdzeni znajomi spokojne będą mogli wchodzić :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dawniej było "podpierdalanie" zwane "spam raportem" - perfidne, paskudne, beeee i jak ktoś się przyznał to był.. ohhh co to on nie był

teraz jest "disavow" - przyzwoite, potrzebna i służące do wyciągania z filtrów

mi osobiście do głowy przychodzi jedno pytanie - czym się różnią obie formy zgłaszania spamu?

jedno i drugie jest podpierdalaniem niezależnie od tego jak to będziemy nazywać - swoją drogą google osiąga swój cel a robi to głupią zmianą nazwy "spam raport" na "disavow"

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Powiem, że takich zleceń zaczyna przybywać, dzięki temu jest robota - żmudna, ciężka, zajmuje się tym kilka osób w PL (i to nie tylko Ci ktorzy mają łatkę białasów).

Wszystko gra wp-kat=top i każdy lub większość JUŻ o tym wie nawet przysłowiowy kowalski a więc warto linkować z wp-kat bo są topy..... i nie płacić pseudo pozycjonerom za zj*b...... usługę która kilku krotnie podraża koszt.... a jak drodzy Państwo przegniecie z ilością linków to macie Zgredzia i kilka innych osób w całej pl i pomogą. i tyle w temacie. Kursor wykonał zajebistą robotę odnośnie obsługi skryptu i nie ulega wątpliwości że wp-kat to nr 1...

Kursor wykonał zajebistą robotę odnośnie obsługi skryptu i nie ulega wątpliwości że wp-kat to nr 1...

Firma produkująca noże też robi wspaniałą robotę ....

PS

jak sie robi jakąś szeptankę? to najlepiej jest wgłebić się w wątek aby na przykład dowiedzieć się z niego, że (jak w przypadku tego wątku) nikt przy zdrowych zmysłach nie ma nic do zarzucenia skryptowi ...

BEERBANT a czytałeś tytuł WP-Katy - nienaturalne linki..... w kogo to bije???

przeczytałem każdy post i śledze temat.... i powiem tak

głupoty piszecie Pany ... tzn nie odbiegacie od normy intelektualnej na tym forum..

i żadna szeptanka tylko mam topy z wp-kat

w kogo to bije???

Myślę, że w .... Inteligentnych inaczej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności