Skocz do zawartości

katalogi stron - nienaturalne linki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszę dlaczego upadają precle, srecje, katy, sraty. Zadam kilka pytań aby nie było za łatwo.

Czy ktoś przeanalizował jakikolwiek blog prywatny prowadzony przez człowieka ?

Czy w tym blogu wszystkie posty miały taką samą długość ?

Czy w każdym poscie była taka sama liczba linków wychodzących?

Czy w każdym poście była fotka ?

Czy były komentowane posty ?

Czy w każdym poście była równa mniej więcej ilość komentarzy ??

Czy były emblemowane videa ?

Czy widzieliście dużą ilość takich blogów z pierdyliardem postów ?

Czy ktoś dziennie napierd***ł pierdyliard postów ?

i tak dalej i tak dalej.

Tyle w temacie zaplecz :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odpowiem może tak, patrzyłeś kiedykolwiek na wp-kata?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Patrzyłeś :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A wracając do tematu.

Na nienaturalne linki jest tylko jedna skuteczna metoda.

Jeszcze więcej nienaturalnych linków :)

M

Ps.

@blake

Możliwości wp-kat, a to jak są w większości wykorzystane to dwie różne ścieżki.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@slaymer: prośby o usunięcie piszą klienci z reguły, na moją prośbe jest to czynione bardzo sporadycznie.

Beer: i wyszło że wszyscy jesteśmy ponadprzeciętnie inteligentni ... tylko co poniektórym wypadła klepka w trakcie remontu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w trakcie remontu

Jeszcze przeżywasz ten remont ? :D

w trakcie remontu

Jeszcze przeżywasz ten remont ? :D

planuję następny :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja pierniczę 11 stron gadania o niczym :D :D :D

Za chwilę wszystkie skrypty dzięki disavow będą na cenzurowanym :P

Za chwilę wszystkie miejscówki dzięki podpierdalaczom będą bezużyteczne.

Będzie się tylko liczyć kupowanie linków nofollow oraz zakładanie własnych stron pisanych dla użytkowników, broń boże nie linkowanych w nienaturalny sposób.

A później przyjdzie kolejny zwierzak i zabawę z Google zaczniemy od początku :jupi:

Przy okazji: grupy seoków też dostały ode Mnie powiadomienia.

Już wiem, kto mi tyle roboty przysporzył :good:

Już wiem, kto mi tyle roboty przysporzył :good:

Ale przynajmniej wiesz kto :P

A ja Wam powiem , że te wszystkie spamy, nienaturalne linki to przez laptopy laptopy to zuoooo :D

Nie, no co Ty, są gorsze choroby od odry :D

A ja wam powiem :D że tymi właśnie spamami podpierdalanymi przez wszystkich zrobiłem ostatnio fajne frazy dla testu. Ani jednego katalogu, ani jednego płatnego linka. Wszystko z publicznych baz dostępnych we wszystkich dodawarkach :D I co fika ktoś? :D W majesticu prawie 100k BL

Po 10 dniach dopiero :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności