Skocz do zawartości

Promocyjny Katalog

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog fajny, tylko https://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/nljx0h1v6nlnk4aq.html (FF, 1600x1200) - chodzi o top.

Żeby sprawdzić czy moja strona jest w katalogu czasem wpisuje "www.ospdzd.home.pl", częściej nazwę strony, ale w Twoim katalogu sprawdzając czy moja strona już tam jest wpisałem właśnie

www.ospdzd.home.pl

i pojawił się następujący komunikat

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/promocja/public_html/otwarty_disp/search.php on line 155

Po wpisaniu "zespół downa" wszystko było ok - znalazł moją stronę, ale mógłbyś coś z tym zrobić bo taki komunikat jest odstraszający, szczególnie dla osób, które nie wiedzą o co chodzi.

Pozdrawiam

Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Katalog fajny, tylko https://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/nljx0h1v6nlnk4aq.html (FF, 1600x1200) - chodzi o top.

To już powinno być OK.

Żeby sprawdzić czy moja strona jest w katalogu czasem (..)

Hmm, niby powinno wyszukiwać teraz pod adresie, tytule itp. ale wyszukuje tylko teraz po adresie... jak znajdę chwilę czasu będę nd tym pracował.

Dziękuje za uwagi.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dodałem kanał RSS, jest też TOP10 gdzie można zobaczyć najpopularniesze strony w katalogu wg wejść. Dodałem też formularz kontaktowy, dzięki czemu można szybko zgłaszać uwagi itp.

Została też naprawiona wyszukiwarka, teraz można wyszukiwać po adresie www, słowach kluczowych, opisie i tytule strony.

Za pomoc w rozwoju katalogu dziękuję użytkownikom: Irek oraz Pavel.

Pozdrawiam i zachęcam do dalszej oceny.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dziś kolejne zmainy, wprowadziłem raportowanie niedziałających linków, jak również przelicznik CTR dla każdej strony.

I zastanawia mnieteż fakt, dlaczego na forum wszyscy narzekają na brak aktywności GoogleBota, ja w katalogu widzę jego aktywność i to dość sporą, katalog ma 3 tygonie, a ma już 269 zindeksowanych podstron i aktywność robota nie spada, odwiedza katalog kilkanaście razy na dzień. Ale to chyba zasługa Piotrka.

Pozdrawiam,

Mar.

U mnie w katalogu też roboty są prawie 24/7 - w statach dla pozostałych subdomen/domeny głównej nie ma aż tak dużej dziennej ilości odwiedzin przez boty... Thx Piotrek ;).

A modyfikacje są fajne, tylko:

link niedziała/spam?

Powinno być oddzielnie :P.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Dzięki za buga, dobrze, że Erbit nie widział ;)

... a robociki dalej szaleją, katalog ma ponad pół tysiąca zindeksowanych podstron... a jak na to, że wpisów jest 810 uważam, że robty szybko za nimi nadążają.

Więc zapraszam do dodawania wpisów i dalszej oceny katalogu.

Pozdrawiam,

Mar.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Dziś wystartowała kampania Promocji Promocyjnego katalogu w Onet Boksy, zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że chociaż troche podniesię się "prestż" katalogu, a co za tym idzie wartość wpisów w katalogu, których uzbierało się już ponad 1000. I pochwalę się również, że katalog zajmuje 10 i 13 miejsce w dwóch popularnych Toplistach i pozycja ta rośnie z dnia na dzień.

Więc chyba warto dodać daarmowy wpis do katalogu :)

Mar.

• 2 lata później...

Katalog po miesięcznym przestoju został z reaktywowany, wczoraj postawiony,

dziś już około 20 stron w indeksie, to chyba dzięki tym banom, co ostatnio padają :)

W katalogu teraz można dawać wpisy do 500 znaków, oraz linki w treści (najlepiej do podstron :D)

EDIT. Zapomniałem linka, klik.

Pozdrawiam,

Mar.

Jak szybko dodałeś :soczek:

Komunikat jaki dostałem w mailu:

---------------------------------------------

Witam,

Mio mi poinformowa, e strona:

http...

zostaa dodana do katalogu Promocja WWW.

adres wpisu:

http....

Pamitaj, linkujc do swojego wpisu podnosisz warto Twoich linkw.

Pozdrawiamy,

Redakcja promocja.netzip.pl

---------------------------------------------

Coś z kodowaniem ?

Pozdrawiam,

Mariusz

Edycja: Oczywiście adres strony jest prawidłowo ;)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• 2 tygodnie później...

Dlaczego? A zresztą przetestuję, a czym testować jak nie katalogiem ;)

Póki co nie spotkałem się z żadnym problemem, serwer działa bardzo szybko,

a katalog bardzo szybko się zindeksował. Po niecałych 2 tygodniach ponad 5k podstron.

Tak to nawet scuttle się nie indeksuje ;)

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności