Skocz do zawartości

Promocyjny Katalog

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
EDIT. Zapomniałem linka, klik.

Bo brak edycji pierwszego posta, zaraz to poprawię ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 4 tygodnie później...

No i stukneło 10k ;)

Zachęcam do dalszego dodawania stron i przypominam o możliwości zamieszczania długich opisów,

oraz linków w treści za pomocą BBCODE.

P.S Wpisy są linkowane z innych katalogów, scuttle itp.

Katalog Promocyjny

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Z nudów dodałem kilka nowych bajerów:

* Statystyka PageRank

* Ocena wpisów, przykład forum PiO

* Losowe podkategorie na str. głównej (zobaczymy jakie będą efekty)

* Strony wg. PR

* Szczegółowe statystyki katalogu: IP,BL, AlexaRank, PR itp.

Mar.

• 6 miesięcy temu...

W listopadzie ubiegłego roku katalog dostał z PR3 n/a 25 usunąłem SWL z katalogu i wysłałem zgłoszenie, że to niesprawiedliwe ;)

Dziś zauważyłem, że po 3 miesiącach katalog odzyskał PR3, dziwny okres czasu.

Więc zapraszam ponownie do katalogu:

Promocyjny Zbiór Stron

W ostatnim czasie dodałem do katalogu:

* podobne wpisy, tematyczne wraz z opisem

* tagi, chmurę tagów, tagi w liter

Przeglądając spis katalogów, zauważyłem... że nie tylko mój katalog odzyskał PR.

Ale żeby była zachowana równowaga, orangee.pl stracił PR.

EDIT.

Teraz czekam, aż katalog MAR odzyska dawne PR5 ;)

Mar.

• 2 miesiące temu...

W dniem dzisiejszym Katalog Promocyjny stał się katalogiem płatnym: 2zł + VAT (2.44 zł z VAT)

Statystyka na dzień dzisiejszy:

PageRank: 3

Google IP: 20,900

Google BL: 17

Yahoo IP: 29,300

Yahoo BL: 17,887

Od godziny 15.00 - 22.00 Happy hours - czyli darmowe wpisy (dnia: 03.05.2009).

Pozdrawiam,

Mar.

Od godziny 15.00 - 22.00 Happy hours - czyli darmowe wpisy (dnia: 03.05.2009).

kurcze... naklepałem super długi opis a na koniec info, że jest za długi :-(

to że promocja minęła to pikus -odżałowałbym 2zł :-)

edit: jeszcze do długości opisu wlicza linki :-(

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Nie popadajmy w paranoję, to jest katalog stron, wiem, niektórzy robią z katalogów precle,

ale katalogi służą z założenia do czegoś innego, mają na celu przedstawienia strony w krótkim opisie.

Uważam, że 500 znaków by przedstawić profil strony internetowej jest wystarczający,

a artykuły można publikować w specjalnych do tego utworzonych miejscach jak zbiory artykułów itp.

PS. Promocja nadal aktualna.

Pozdrawiam,

Mar.

Już powinno być ok, do godziny 20 happy hour.

Co do do długości wpisów już się wypowiedziałem, max 500 znaków, to jest katalog stron, a nie zbiór z artykułami,

jak widzę katalogi, które nic sobą nie prezentują a wymagają min. 1000znaków to mnie po prostu krew zalewa.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności