Skocz do zawartości

Był ban na domenę i już go nie ma

travelmania

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

6 lat temu moje konto adsense zostało zabanowane ze względu na nieprawidłowe kliknięcia.

Załozyłem nowe jednak zostało zablokowane za powiązanie z moją domeną, wtedy też moja domena dostała bana.

Poraz kolejny załozyłem konto jednak juz nie umieszałem reklam na zabanowanej domenie.

Jakiś czas temu otrzymałem kilka miailii od google ze zaprzaszaja mnie (domenę ktora została zabanowana) do GAN. założyłem tam konto powiązane z moim działającym ko tem adsesne i podałem zabanowaną domenę. Po miesiącu dostałem maila ze likwidują GAN że jeśli chę zarabiać, to mogę umieszczać na stronie reklamy adsense.

Sprawdziłem domenę czy ciągle ma bana i go niema, jednak boję sie umieścić na niej reklamy aby gogle znowu mnie nie zablokowało.

Czy to że narzędzia do sprawdzania pokazują że domena nie ma bana, oznacza że mogę umieszczaać reklamy adsense na tej domenie, mimo że była zabanowana 6 lat temu.

Czy jeśli umieszczę na niej reklamy google zablokuje moje konto jak to się stało z moim drugim kontem.?

Czym sprawdziłeś, czy ma bana?

Obawiam się, że na swoje drugie pytanie nie znajdziesz odpowiedzi, bo nie ma tu nikogo, kto miałby identyczną sytuację, jak Ty...

A w ogóle to co to za domena i serwis? Narusza regulamin AdSense?

• 2 tygodnie później...

@Lis nie podkradałem treści, ani nie robiłem nic wbrew regulaminowi, jednak moje konto zostało zablokowane za nieprawidłowe kliknięcia w reklamę. Miałem na koncie parę złotych i reklamy były wyświetlane na mojej stronie, dopiero później połączyłem konto z youtube. Do mojego konta adsense nie mam dostępu ale reklamy na youtube się wyświetlają. Dlaczego się tak dzieje. To jest chyba coś nie tak, google adsense zarabia na moich filmach a ja nie :(

Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności