Skocz do zawartości

linki pokazywane na ahrefs

barmic

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki wielkie za odpowiedzi :)

a jak sprawa ma się z linkami na blogach postawionych na wp? będzie wyrzucał ktoś stamtąd wpisy jeśli właściciel już o nie nie dba ?

czy jeśli powrzucam tam odnośniki do katalogów, trochę polinkuje moją stronę, będzie efekt?

wiem że najlepiej działać metodą prób i błędów ale warto się czasem czegoś dowiedzieć od doświadczonych w temacie :)

pozdrawiam

Blogi postawione na WP oczywiście działają, to popularne w naszym kraju "precle". Zazwyczaj możesz linkować z ich treści do czego tylko chcesz.

Źródeł możliwych linków jest w sieci bardzo wiele, polecam trochę poczytać na ten temat, na przykład tutaj.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

czytałem ten artykuł :)

ale dopiero raczkuje..

stąd moje kolejne pytanie, jeśli sobie będę linkował swoją stronę w komentarzach pod artykułami na różnych blogach, wpłynie to na jej pozycję? albo co gorsza, czy może wpłynąć negatywnie ?

przykładowo będę dodawał codziennie po kilkadziesiąt linków pod blogami - jest ich ponad milion :)

Jeśli chodzi o pojawianie się linków w GWT to trwa to zazwyczaj ok 2 tygodni, więc linki jeszcze mogą się pojawić.

W kilka sekund to robisz copy&paste i tworzysz duplicate content, który może nie być zaakceptowany w preclu przez moderatora albo zignorowany przez roboty google. Jeśli chodzi o efekt to do podlinkowania wystarczy kilkadziesiąt linków z z precli.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Na wielu stronach linki z komentarzy opatrzone są parametrem nofollow. Poza tym właściciele raczej krzywo patrzą na to, kiedy ktoś pod ich artykułami linkuje sobie wpisy w katalogach itd. Nie zaszkodzisz sobie w ten sposób, ale zapewne są efektywniejsze metody na które warto by poświęcić czas.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

ale zapewne są efektywniejsze metody na które warto by poświęcić czas.

co masz na myśli? powiedzmy że nie mam dużych nakładów finansowych :)

wpisy w precelkach, jestem gotowy pisać unikalne artykuły, pod warunkiem że wpis rzeczywiście znajdzie się w wartościowym precelku i doda mocy linkom katalogowym

jak jeszcze można podziałać ?

social media bo zwykle maja wysoki PR? zakladac profile pozniej je polinkowac 2-3 komentami od głupiego youtube ktory daje nofollow z anchorem przez inne serwisy ktore daja dofollow, wybierz jeden portal na ktorym bedziesz sie jednak udzielal np google lub facebook lajki shary plusy przynosza efekt stronie

fora tematyczne (tu przyklad kogos z forum ze masz haslo opona i teoretycznie o oponach mozgowych to tez moze byc dla google forum tematyczne ale jak jest naprawde to hugo wie) sygnatura + link w profilu

komentarze w blogach?

pisanie precli zostawilbym tym ktorzy to robia mieszarka (za 9zl aukcje na allegro do dodania do 28 serwisow preclowych z napisaniem tekstu razem czy najtansza opcja nie wiem nie patrzylem na wszystkie pewnie go**o warta bo czasami jaka cena taki towar) szkoda wlasnego czasu by stworzyc madry artykul bo gdybys takie pisal to strona zapleczowa mogla stac sie lepsza od pozycjonowanej pod katem tresci i wieksze dochody przynosic

a na precelkach darmowych korzystaja tylko wlasciciele wrzucajac swoj link w stopki, boczne panele i inne a Ty im nabijasz no i sobie w sumie tez ale niewiele

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności