Skocz do zawartości

Jaki serwer i gdzie by nie dostać po d...

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie rozchodzi sie o serwer, gdzie można wrzucić stronę o czym i o kim sie chcę (w odniesieniu do rynku PL) i nie wyniknie z tego jakas bieda.

Metody płatnosci i max. ukrywanie danych o właścicielu, itd. jak wrzucać by nie złapali ;]

Proszę o porady webmajsterów-prawników i innych szpeczjalistów.

O_o

Hmm, czyli rozumiem, że chcesz "paszkwila" komuś podrzucić... Nieładnie, oj nieładnie....

Ale.... jak w razie czego i tak nie zależy Ci na domenie to rejestrujesz u jakiegoś zagranicznego rejestratora na fake dane, podpinasz darmowego maila do paypala i jakiegos shareda na fake dane rejestrujesz w stanach.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 5.05.2013 o 13:21, x1349 napisał(a):

IP z którego wchodzisz na paypala

O oczywistych oczywistościach to chyba nie ma się co rozpisywać nie? Są też inne portfele wirtualne, nie tylko paypal.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 6.05.2013 o 06:12, blake napisał(a):

O oczywistych oczywistościach to chyba nie ma się co rozpisywać nie?

Sprawy oczywiste dla Ciebie nie musza byc oczywiste dla innych. Byłoby szkoda gdyby ktoś czytający ten temat beknął za coś oczywistego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności