Skocz do zawartości

Czy zaplecze musi być mocne, aby z niego linkować?

rwtrb

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry :)

Chciałbym prosić o poradę w sprawie pewnej sytuacji.

Strona X1 na frazę słabafraza jest na miejscu 2 (nie linkuje do żadnej z moich)

Strona A1 na frazę słabafraza jest na miejscu 4 (nie linkuje do żadnej z moich)

ale mi zależało na stronie A1.... czy w takim razie skoro strona X1 to jeszcze nawet nie roczna domena, a ona jest podlinkowana tak właściwie niewielką ilością linków (ale oblatuje kilkanaście fraz z miesięcznym wyszukiwaniem 20 k w top 3, wiem biednie) to biorąc pod uwagę, że tematyka się zgadza warto rzucić linka z X1 na A1 na konkretną frazę (słabafraza)?

Czy może lepiej wrzucić grafikę i linkować grafikę z altem, czy może po prostu na podstronie serwisu X1 wrzucić w komentarze link do swojej strony A1, ale bez anchora..

>>>Pytam się bo podobna akcja ostatnimi czasy linkowania z anchorem spowodowała, że (analogiczne) X1 poszła w górę, a A1 spadło, a po dodatkowych działaniach ostatecznie po miesiącu wszystko wróciło do normy sprzed działań... w sumie mam na tej stronie też miejsce 5 wyników, ale nie wiem czy to nie będzie źle widziane, przesadzam?

uwaga liczne multikonta

wszystkie które buduję powiązane są z konkretnymi urządzeniami, tematów nie brakuje, problem to kwestia sensownego linkowania między poszczególnymi blogami...

Czytałem gdzieś nawet, że podobno to normalne jak ktoś linkuje między swoim blogami pod warunkiem, że nie ma ich zbyt wiele, ale ile w tym prawdy...

uwaga liczne multikonta

no chyba że mówimy o google oni zawsze mówią prawde

i mają swoją d.u.pę ;]

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności