Skocz do zawartości

Zagwozdka

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

A co to samego tematu - linkuj ręcznie do katalogów. Automatyczne dodawarki nie są w 100% skuteczne.

Mam pytanie, jak odróżnisz linki dodane automatem od tych dodanych ręcznie?. Weź mnie oświeć bo ja nie potrafię.

Czemu piszecie takie głupoty?, nie da się odróżnić tego.

Skuteczne nie są, hehe chyba jeszcze dużo narzędzi nie znasz.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakbym miał ręcznie dodawać wszystkie strony półautomatem to bym teraz siedział w psychiatryku :)

Ale powracając do tematu:

1. Zakup sobie automat do katalogów, koszt nie jest astronomiczny a przyda się jak już zaczniesz ogarniać swoje inne strony.

2. Zakładaj profile na forach

3. Codziennie poświęcaj godzinkę na wyciąganie miejsc na precle i tam zapodawaj teksty.

4. Program zarówno do profili na forach jak i do zakładania zaplecza na darmowych platformach -> zennoposter + zenblog

Ogarnij to wszystko sobie na spokojnie i tyle.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

ja1 zadał główne i podstawowe pytanie jak odróżnić wpis z pol-automatu i z poprawnie skonfigurowanego automatu? Odpowiedz jest jedna nie da się to zrobić.

teksty typu "automatów nie polecam" piszą osoby co ich nie posiadają.

p.s jak już się poleca pol-automaty to chyba oczywistym jest że za lepiej kupić soft(89 zł za całość) w skład którego wchodzi dodawarka półautomatyczna, soft do synonimizacji i pisania tekstów, pinger.

Wiec chyba seo-bohater wypada bardziej korzystnie na tle konkurencji.

teksty typu "automatów nie polecam" piszą osoby co ich nie posiadają.

true (ja nie mam) ale po nich moderuję -> część wpisów do kata jest już tak "rozpoznawalnych" ze wy******a je automat bo mnie też szkoda czasu :)

Ale zgódź się to to pokazuje tylko że 90% osób nie potrafi poprawnie takie automaty skonfigurować. A pogadaj z właścicielami katalogów na web-news ( tam na razie dodają półautomaty lub zenek) syfu jest chyba jeszcze więcej :D

Używacie automatów bo pozycjonujecie strony zawodowo i półdodawarką byście się zamęczyli. Kolega chce zrobić prywatną listę katalogów, które nie znikną z sieci po kilku miesiącach, a automat jest raczej nastawiony na masowe dodawanie.

Ja osobiście nie mam automatu, więc tak jak MaxPan napisał - nie będę się już na ich temat wypowiadał.

Kocham Polskę

@ MAxPan zgadzam się :) myślałem ze system filtrów będzie bardzo skomplikowany ale okazało się że są tacy uparci że wystarcza na nich 2 wyrazowa fraza :D

@TheMatthew173

30min to mowilem z napisaniem tekstu (600-800 liter) i uzycem synonimow ze slownika, recznie, bez poldodawarek, polautomatow bez problemu sie wyrobi jak juz bedzie wiedzial co gdzie i jak

do tych synonimizowanych debilnie tekstow google predzej czy pozniej sie dobierze lub do katalogow z takimi tekstami, ostatnio sporo katalogow z wysokim PR dostalo po du**e i spadlo na 0 :)

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Panowie, panowie. Znów dyskusja nad wyższością świat Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi. Ponowię więc pytanie, bo przeczytaliście po łebkach. Mam automat - publiker. Moje pozycjonowanie jest nastawione już pod coś mocniejszego niż zabawa ręczna i półautomaty. Nie mam na to czasu. I nie mam ochoty dostać świra :) Po prostu czas to pieniądz. A ja nie mam czasu do marnowania go. Szukam narzędzia, które pozwoli mi na budowanie własnych baz katalogów. I nie podpowiadajcie proszę, że mam sobie je wyłuskać w wuju googlu. Jeśli zamiast publikera możecie zaproponować coś lepszego, bardzo chętnie skorzystam z rady. Inwestycja, która przyniesie rezultaty jest dobrą inwestycją. Więc czekam na rady.

I nie podpowiadajcie proszę, że mam sobie je wyłuskać w wuju googlu.

tu masz all -> katy, listy, multikody, darmowe kody etc. -> https://www.forum.optymalizacja.com/forum/19-katalogi-i-preselle/ nikt nie wie tak naprawdę czego szukasz, za ile, listy i soft też możesz kupić przez dział zlecenia ew. inne

szukam narzędzia, które pozwoli mi tworzyć własne dobre listy katalogów, które będę mógł wrzucić później, np. w publikera, aby dodawać do skuteczniejszych katalogów. Co do ceny, tak jak napisałem. Jeśli narzędzie jest dobre i sprawdzone, jestem w stanie zainwestować odpowiednią kwotę. Nie ma tu większych ograniczeń.

Używacie automatów bo pozycjonujecie strony zawodowo i półdodawarką byście się zamęczyli.

Nie zmęczylibyśmy się, tylko po prostu czas oszczędzamy.

Wlaśnie o to chodzi, co z tego, że nie pozycjonuję zawodowo. Pozycjonuję swoje strony nastawione na zysk. Ale czy to oznacza, że mam tracić czas na ręczne dodawanie? To tak samo, jakbym teraz mając do dyspozycji samochód jechał na osiołku. Przecież można. Tylko po co...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności