Skocz do zawartości

Pozycjonowanie obcych stron pod dana fraze

clones007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dostałem polecenie od nauczyciela aby wypozycjonować 2 obce strony pod dane frazy (2) i zbanować jedna.

Jestem zupełnie "zielony" w tych sprawach dlatego proszę o jakąś pomoc.

Nie wiem zupełnie jak się do tego zabrać.

Z góry dziękuje,

Pozdrawiam :)

Chodzi mi konkretnie o dwa artykuły z gazety :)

i zbanować jedna

:shok::hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jaka to szkoła ? Możesz podać nazwę i adres ? Z miła chęcią zbanuje nauczyciela , jeżeli to prawda co piszesz ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tylko złą kategorię wybrał :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Gimbazy? Nauczyciele nawet w liceach nie wykraczają wiedzą poza pakiet office, zdarzają się wyjątki i ktoś tam umie w gimpie się poruszać. :D

No to u nas był wyjątek- było programowanie w pascalu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności