Skocz do zawartości

Kasa z youtube do AdSense

karmel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam takie pytanie, ale pewnie źle szukałem i dlatego się nie doszukałem. Mam taki mały problem. Na youtube zarobiłem ostatnio ładną sumkę no i niby miała zostać na koniec miesiąca przelana na konto adsense. Jednak nic się takiego nie wydarzyło. AdSense naliczył mi tylko przychody ze stron www i następna płatność na koniec maja suma zarobków ze stron bez youtube. I teraz pytanie czy kasę, która zrobiłem na youtube z kwiecień zaliczą mi już na następną płatność czy zostanie zsumowana z tą na koniec maja?

Pół pytania już nieaktualne. Kasa na koncie ma pojawić się do 15 maja. Jednak cały czas nurtuje mnie pytanie dotyczące płatności, czy zostanie dodane do kwoty, którą wypłacą na koniec miesiąca czy po prostu zostanie naliczone na ten miesiąc.

Mi konto ad sense zbanowali niby za nieprawidłowe kliknięcia zbliżałem się powoli do wypłaty a tu bum, konto zamknięte, żadne meile nie pomogły, chociaż nie klikałem w swoje reklamy ani nic nie robiłem wbrew regulaminowi a i tak reklamy zostały zablokowane. Na tym samym koncie mam youtube a tam cały czas mi się wyświetlają reklamy tylko jak chce wejść i sprawdzić czy coś jest na koncie to widnieje informacja że jest konto zablokowane. Moim zdaniem to jest nie fair, moje filmy mają sporo oglądalności i widać też na koncie że ludzie klikają w reklamy a ja nie mam z tego żadnego zysku, co w takiej sytuacji zrobić?

Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności