Skocz do zawartości

iSkrybowe katalogi

jaazoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okej, no to kody do zainteresowanych poszły:)

Gdyby:

- do kogoś coś nie doszło;

- coś nie banglało;

- albo mielibyście jakieś uwagi odnośnie katów;

to wierzę, że dacie znać:)

Pozostałe osoby zapraszam oczywiście do kupna kodów albo polubienia iSkryby na Facebooku Jeden lajk to jeden multi gold. Warunkiem uzyskania kodu jest powiadomienie mnie o tym majlowo: kontakt[zwierzak]iskryba.pl, bo na fejsa dosyć rzadko wchodzę:)

Miało być chyba do 72 godzin od rozpoczęcia dodawania. Mi też nie działa.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

@RedWeb i Positive - kody podane na początku tematu to były kody wielorazowego użytku, ważne przez 72 h od pierwszego wpisu w danym katalogu. Termin minął dzisiaj w południe. Wszystkim serdecznie dziękuję za dobre opisy, katalogi rozbujały się nieco:) Juz pierwsza promocja pokazała, że to był trafiony pomysł z tymi kodami.

@Piotrml - o ważność otrzymanego multikodu nie musisz się martwić. On jest ważny 180 dni, a więc przy dobrych wiatrach (tu powinny być małe literki: jeśli coś tam na tych katach zarobię :) będzie ważny i w nowych katalogach.

//erratka

Aha, i jeszcze jedna sprawa. W mojej grupie z kilku przyczyn nie uruchamiałem dodawarki. Tak więc wszystkie wpisy trzeba umieścić ręcznie. Za ewentualne utrudnienia przepraszam:)

Mógłbym prosić również o kod na d.nawr(@)o2.pl ? Ogólnie nie chciałem prosić o niego, ale wysłałem dwa zgłoszenia na numer 74068 wpisując poprawną treśc MULTISB1 i dwa razy nic i napis: Bład przesłana wiadomość SMS jest niepwidłowa... :(

informacje ze świata SEO: dawidnawrocki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności