Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony bez witryny

Tomek9547

Rekomendowane odpowiedzi

Blake, ale kupujesz domene, przekierowujesz ją na inną, dodajesz do spambazy i masz efekty? Bo kolega Tomek o to pytał :D

Tomek - no to rób testa!

Troche inaczej

Kupuje domene dodaje do spam bazy przekierowując tymczasowo na inną , potem szukam kogoś kto ma słabo wypozycjonowaną stronę , znowu robie przekierowanie 302 jak są efekty to pytam czy nie chce tanio pozycjonować u mnie stronę i pokazuje mu efekty a on wow!!!

To co opisujesz robi się trochę inaczej i przez inne cyferki.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

mi wyszło z 302 ale właśnie się zastanawiałem czy można zmieniać permamentne przekierowanie pare razy bez przykrych konsekwencji, bo tymczasowe pewnie tak , z nazwy to wnioskuje

i jeszcze nad jednym się zastanawiam. Czy moderowane katalogi kupują numer z przekierowaną domeną czy odrzucają wpis?

Czy moderowane katalogi kupują numer z przekierowaną domeną czy odrzucają wpis?

Ja odrzucam, z resztą cyferek kombinuj i testuj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności