Skocz do zawartości

Szykuje się aktualizacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Robi się coraz cieplej , kobitki zaczynają zrzucać ciuchy - wszystkim niedługo pójdzie w górę :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ba no .. u mnie w Biłgoraju dorgi rozkopane, tną asfalt, przerabiają... i dzisiaj zobaczyłem jadąc moim popierdułkiem takie długonogie cudo, w delikanej koszulce, oczy mi się zrobiły jak u kota po kokainie, ale h...j z moimi oczami jak byście zobaczyli oczy gościa który przecinał asfalt, jak zobaczył mojego popierdułka blisko swojej du..y :)

jak zobaczył mojego popierdułka blisko swojej du..y

hmmmmm :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

he kurde nie pomyślałem o tym beerbant :)

Było pomyśleć, teraz dwóch Ciebie już lubi , a będzie więcej :D

Myślę, że faktycznie szykują się zmiany ... większy nacisk będzie na geolokalizację :)

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności