Skocz do zawartości

Nieindexowanie nowych stron (od 1-2 tygodni)

mozgu

Rekomendowane odpowiedzi

mi zaindeksował stronę https://www.ptasia-grypa.cba.pl dopiero po ok. tygodniu... ale dalej nie zaindeksował podstron. Tylko strony, do których linkowałem...

/edit:

a właśnie update PR się już skończył ? ;)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Wybacz malpa - skad sie urwales !?

po pierwsze - primo - nie cutuj bez potrzeby

po drugie - primo - poczytaj nieco forum, potem się wypowiadaj. Jesli bedziesz dodawal systematycznie po kilka katalogow dziennie to badz spokojny o 'wypadniecie'.

Mowie 'robić swoje' oznacza robic swoje i się nie przejmować !

mi tez slabo indeksuje - kiedys z jednej strony indeksatora (tak na nia mowie i do tego mi sluzy) indeksowalo na drugi dzien jak wstawilem tam linka, teraz juz tydzien i nic...

tak juz jest od ostatniego update'u - strasznie spowalnia.

nie chcialo mi indeksowac jednej strony wiec zlinkowalem 2 podstrony, w efekcie przez tydzien w indeksie byly te 2 podstrony a glownej ani sladu, po nast. tygodniu zaindeksowalo glowna.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

mi stronke zaindeksowano po 2 miechach ale pisałem do nich dużo

i wczasie tego PR update zaindeksowali.

Na inne domenki czekam juz miesiąć - chyba znowu zaczne pisać do nich

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności