Skocz do zawartości

Nieindexowanie nowych stron (od 1-2 tygodni)

mozgu

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm. Założyłem stronę na darmowym hostingu. Zgłupiałem prawda? no ale wracając do tematu dodałem do 2 czy 3 katalogów potem do google i po tygodniu już była w google i to bardzo wysoko pod 2 słowami które chciałem (zresztą w msn i yachoo również a w polskich tylko WP szybko to zrobiła) No i teraz nie wiem smiac sie czy płakać darmowy hosting sz... trafił - zakupiłem płatny przeniosłem tam stronę dodałem do paru katalogów pżniej do wyszukiwarek i.... niedobrze google wchodzi codziennie msn był raz onet raz i nic.

No ale poczekam w końcu tydzień jeszcze nie minął :brawa: Tylko jak teraz szybko powywalać stary adres z wyszukiwarek?. A co do lenistwa google robaka to nie zauważyłem go - po moich pozostałych stronkach lata codziennie (odkąd mu wgrałem sitemapy w xml-u :winko: a wcześnie bez tych map wchodził duuużo rzadziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności