Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Tłumaczenie, że to wina Tuska (w tym wypadku Google ;) ) jest nieprofesjonalnym podejściem.

Jeśli do tej pory były zasady X i działały, to jak w 24h zostaną wprowadzone zasady Y to nie można winić pozycjonera, bo to są skutki wprowadzenia aktualizacji algorytmu Google więc zwyczajnie pieprzysz.

Do jakiego błędu ?? O jakim błędzie może być mowa skoro dowiadujesz się raptem że od dzisiaj zmieniają się warunki gry i to co robiłeś dotychczas dobrze okazuje się złe ?? No, haloooo ;)

Dokładnie.

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesteś w stanie to przewidzieć/czy spodziewasz się takich zmian w przyszłości?

Co masz na myśli? Pozycjonując ma się wiedzę, co działa, a co nie - chyba nie zaprzeczysz ? Więc jak teraz wejdzie Penguin 2.0 to będzie to właśnie zmiana zasad, nieważne jakie byłyby wcześniej, ale jak strona spadnie to nie można winić za to pozycjonera (w wyniku tej konkretnej zmiany)...

ale jak strona spadnie to nie można winić za to pozycjonera

Jak to nie można? To co nagle wszystko pospadało? Google nie zwraca żadnych wyników? Czy jednak coś zostało?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Chyba sobie żartujesz z tym pytaniem? Dla mnie takie zalecenie jest tak samo "profesjonalne" jak doprowadzenie do zbanowania strony klienta.

Najgorsze, co pozycjoner może zrobić - odpuścić walkę o dotychczasową stronę i zaproponować zmianę domeny, bez jakichkolwiek wcześniejszych prób wyjścia z filtra. Domena musiałaby mieć nieźle pokręconą historię, żebym w ogóle coś takiego rozważała.

Chcesz powiedzieć że uwaliłaś do spółki z resztą rycerzy zaplecze warte kilka milionów tylko dla zaspokojenia ambicji? O filtrach nie wspominając.

Tak czy siak spadek ;)

Czyli przegraliśmy już na starcie :) Może hydraulik? Hmm, podobno niezła kasa... :)

nihil fit sine causa

Miałem coś napisać ale nawet czcionka mi opada jak widzę poczynania pewnych osób. Więc może tak: Jak się nie umie jeździć na rowerze to trzeba się wyspecjalizować we wkładaniu kija w szprychy.

I jeszcze parafrazując pewną reklamę- My, Polacy, tak mamy (w większości) brzydzimy się kapusiami. Krzyżyk na nową (?) drogę Lexy.

P.S. Żeby Ci się tylko nadto kijek w te szprychy nie wkręcił, bo możesz dostać rykoszetem.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Coś mi się zdaje, że jak się skrzyknie pare osób poszkodowanych przez Lexy (a raczej podpierdzialane przez nią czyjeś zaplecza), to te strony które w ten sposób próbuje wyciągać dostaną takiego kopniaka linkami że nie będzie nadążała ze słaniem spam raportów :)

nie będzie nadążała ze słaniem spam raportów

Po raz pierwszy w karierze zaproponuje klientowi zmianę domeny... :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności