Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To, że disavow links tool jest szkodliwe, jest jedynie domysłem

Domysłem? Jaja sobie robisz?

https://www.entrepreneur.com/article/226670

1. Understand your site's link profile.

Since the initial Penguin rollout, Google has gathered a tremendous amount of data through link removal requests submitted through the company's disavowal tool. It's expected that the newest Penguin iteration will be substantially more sophisticated in its understanding of what constitutes link spam -- links between pages that are there simply to get those pages to rank higher in search results.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nowa aktualizacja pingwina będzie się opierać (moim zdaniem) o wycięcie stron / serwisów zgłaszanych narzędziem do usuwania stron

Nie zdziwiłabym się, gdyby tak było. Skoro mają tyle danych to prędzej czy później pewnie wezmą je pod uwagę... póki co po pobieżnej analizie nie widzę, aby moje dotychczasowe zgłoszenia skutkowały chociaż 1 banem. Ale nie mogę powiedzieć, że żałowałabym takich stron, bo większość zgłaszanych moim zdaniem nigdy nie powinna trafić do indeksu.

Domysłem? Jaja sobie robisz?

https://www.entrepren.../article/226670

Równie dobrze możesz zacytować mnie, lub innego blogera i co z tego wynika? Jak wspomniałam, póki co jedynie domysły.

PS Naprawdę myślicie, że kłótniami coś zdziałacie? A wystarczy tak mało - zwykła reakcja na prośbę o usunięcie linka - żeby w ogóle nie było tematu i strony nie trafiały na takie listy.

Dyskusja z kimś kto nawet nie próbuje zrozumieć argumentów strony przeciwnej jest jak stawianie qlweba na darmowym hostingu.

Ale żeś przywalił! Stawianie qlweba na darmowym hostingu jest jak najbardziej racjonalnym przedsięwzięciem w porównaniu do tej dyskusji o której piszesz.

Disavow głównie jest narzędziem do weryfikacji algorytmu plus daje piękną listę serwisów uznanych za syficzne przez żywych ludziów, jeśli ktoś tego nie rozumie to najprawdopodobniej nie chce tego zrozumieć a raczej nie chce tego przyznać. Funkcja usuwania linków jest nieistotna, to tylko pretekst.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

i strony nie trafiały na takie listy.

Tutaj pełna zgoda , niektóre "strony" to żesz jego mać gorzej niż wojna ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rozgrzeszam. Teraz możesz już być po naszej stronie

Przynajmniej jeden normalny, bo proboszcz nie chce m dać rozgrzeszenia za podpijanie wina mszalnego :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

za podpijanie wina mszalnego

Tylko żeby nie było później pretensji że z tym moim jest coś nie tak ;)

@Trotyl, mada faka, a gdzie wyrąbiasty banner na pół strony z możliwościa akceptacji tych ciachóf?

Akceptujesz?

z11550180Q,Godz--16---Kawa.jpg

nihil fit sine causa

...bo proboszcz nie chce m dać rozgrzeszenia za podpijanie wina mszalnego :D

No wiesz? Wskoczysz na kolanka do proboszcza, to nie tylko rozgrzeszy, ale i da kolejną butelczyne :x

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No wiesz? Wskoczysz na kolanka do proboszcza, to nie tylko rozgrzeszy, ale i da kolejną butelczyne :x

Najpierw musiałby zlizać śmietanę z mojego kolana :D

BTW

dawno nie zaglądałem na forum klakierów ale dzisiaj dostałem info, że podpierd***lają na całego no i sprawdziło się

Zdaje mi się, że kult Pawki Morozowa nie zaginie nawet jak komuna przejdzie do historii starożytnej ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności