Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Beer to z kolanem gdzieś czytałem na PiO i nie wiem czy to nie Ty pisałes o tej śmietanie :piwo:

Co do kultu i zacnego forum... trzeba jakoś sobie odbić impotencje intelektualną, prawda? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Umieszczanie takich postów tam świadczy o desperacji.

To raczej wynik eksperymentów genetycznych i mutowania żywności ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

BTW:

edytował gonz0: usunięto linki

Ciekawe jakie Zgred usunął? :)

To raczej wynik eksperymentów genetycznych i mutowania żywności ...

Kiedyś Dezerter śpiewał tak:

W podziemiach tajnej faryki Coca-Coli

W wyniku badań nad bezsensem istnienia

Poczęto istotę niezdolną do myślenia

Nauczono mnie jeść wyłącznie w MacDonaldzie

Gdyby wtedy istniało G to też by dostało jakiś wers :)

e:l

nihil fit sine causa

Żenada :) Ale takie wątki tylko mnie jeszcze bardziej przekonują do black .wole być sam w black niż razem z konfidentami w white i stertą koszulek (sa marnej jakości na dodatek).

A ta strona to naprawde dobre zaplecze , pewnie konkurencja pana pizduśia msms

Dla mnie najważniejszą kwestią jest co innego - jeżeli ktoś z imenia i nazwiska podpisuje się pod takim donosem to dla mnie oznacza to, że ni mniej ni więcej mam do czynienia z "ideologiem" mendą społeczną ale ideologiczną i należy szanować zdanie innych mających odwagę do wyrażania swoich poglądów . Natomiast jak to jest anonim to dla mnie jest to najgorszego sortu menda społeczna bo raz, że brak cywilnej odwagi do głoszenia swoich poglądów, dwa, że wygląda to na próbę zaszkodzenia a najważniejsze jest to, że na 99% robi to samo co anonimowo "potępia"

stertą koszulek (sa marnej jakości na dodatek).

Zastanawiającym jest fakt skąd Ty o tej jakości tak dobrze wiesz ... :D :D :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

DS prawde prawi to śmieszne że korpo która kombinuje na prawo i lewo,szpieguje,sprzedaje i wykorzystuje nasze dane, ma czelność mówić że black seo jest złe i nie legalne to drugie to wręcz zbrodnia :)

Ile bym automatów i spamu nie wrzucił w sieć i tak zawsze w porównaniu z google będę jak biały white hat rycerz i za takiego się uważam zresztą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności