Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam do samych pracowników google nic nie mam, mają taką prace, płacą im za to i ją wykonują tyle, np, taki Kaspar trudno żeby był po naszej stronie to oczywiste :) Ale ci co próbuja kablowaniem wkupić się tam to już jest istna żenada . Tacy Polscy Niemcy co przyjeżdzaja do Polski i udają że języka zapomnieli w gębie a w niemczech swoich rodakwo okreslaja jak smiecie , wstydza się itp.

Na ich miejscu jakbym się chciał wkupić to zamiast bawic się w te gierki to powiedzieć wprost

Chce pracować dla google , potrafię wynaleźć setki spamu , nie mam problemu z kablowaniem kolegów z innych for i co najwazniejsze mam talent do wmawiania wszelkich bzdur tak aby użytkownicy w to uwierzyli. Krótki test i wiadomo czy się nadaje a oni miesiącami się wykazuja tam i lipa :)

np, taki Kaspar trudno żeby był po naszej stronie to oczywiste :)

Trudno żeby Zgred vel gonzo0 był tez po Twojej stronie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To jego post ? nie wierze. Wiem że już od dłuższego czasu się przyjaźni z google rycerzami , (dobrodziejstwo social media :) i też znam ) Ale żeby to on pisał na forum G. ten post? To żes mnie załamał bo trochę jego starych artów przeczytałem tak jak Lexy zresztą i były bardzo mi przydatne i se je chwalę. A tu takie zongi :)

Z drugiej strony dla mnie oczywistym krokiem google jest to że próbuja przekabacić dobrych i popularnych z drugiej strony barykady. Zgred już trochę poseowal ale Lexy chyba jeszcze za młoda jest na white seo :D

Ciekawe ile jeszcze vipów na tym forum nas zaskoczy , być może jest tak że wszyscy łącznie z właścicelami forum sa po białej stronie mocy, ale by były jaja :) Było by to nawet logiczne posunięcie google gdyby próbowała kontrolować te forum np. z którego więcej niż 50% seowców korzysta co najmniej hehe :D

ja tam bym się bardziej radził przejmować śmietnikiem na ulicach, w parkach, na placach zabaw dla dzieciaków, żulami na ławkach, rozbitym szkłem pod nimi a nie rzekomym śmietnikiem w wyszukiwarce ;) , na podwórku prywatnej, wcale niebiednej firmy. Ale niektórzy najwyraźniej żyją w innej rzeczywistości ;)

a co do "tworzenia lepszego zaplecza" - jakby nie kombinował zaplecze będzie zapleczem, jeśli umieszczasz na nim choć jednego linka tylko po to, by "pomóc" linkowanej stronie w jej pozycji w wynikach wyszukiwania G. to już przekraczasz dozwoloną granicę i teoretycznie zarówno strona z linkiem, jak i linkowana z pełnym usprawiedliwieniem może od G. dostać kopa. Bo regulamin na to nie pozwala.

Przedmiotowy post na forum G nei należy do Mnie i nei Ja go pisałem. Chociaż nie wiem czy taka odpowiedź kogokolwiek z dyskutantów zadowoli bo zdanie, jak mniemam, macie już wyrobione w tej i wielu innych kwestiach.

a miałem się nie logować heh

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przedmiotowy post na forum G nei należy do Mnie

Nikt nie napisał, że to Twój post, chodzi o:

edytował gonz0: usunięto linki

A co to oznacza... Może w końcu uciąłbyś spekulacje i przedstawił się ładnie przed milionami słuchaczy :) Chyba to nie wstyd zmienić zawód?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake: jeśli o to pytasz to post został wyedytowany aby adresy były w formie tekstowej a nie linków aktywnych - zobacz w źródło aktywnego linka czemu :-)

Chyba to nie wstyd zmienić zawód?

Nie zmieniłem zawodu - nic mi o tym nie wiadomo. Rodzinie też. A na tamta stronę się nei wybieram.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A na tamta stronę się nei wybieram

Hmm, czyli obalasz plotki wg których rzekomo od niedawna jesteś pracownikiem Google?

A na tamta stronę się nei wybieram

Hmm, czyli obalasz plotki wg których rzekomo od niedawna jesteś pracownikiem Google?

Uśmiałem się :) od jakiego "dawna" ? Na pewno by się to pojawiło w moim CV a na te chwilę nic sie nei zmieniło i nei zmieni.

Przy najbliższej wódeczce w Jeffsie chętnie pogadam o tym i poznam szczegóły kto śmiał Mnie wyrzucić z Polski ? ;-)

@zakrecony: możliwe - ale ja już znam klimat pracy w korpo - wielu z Was nie :P

Geneza tego wpisu jest zupełnie inna - ktos Mnie zdenerwował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności