Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak pokazał mój przykład (w innym temacie) nie trzeba biec do google, że się usunęło "złe" linki, google sam to potrafi zauważyć no ale każdy ma swój sposób niektórzy taki, który rozbija branżę, bo chyba tak to trzeba nazwać. Swoją drogą ogłaszanie wszystkim że narzędzie do usuwania linków jest cacy sprawia że osoby nieznające się będą podpier*alały wszystko co się rusza tak samo jak potrafią zajechać dobre katalogi itp.

Na dwie strony się nie da, trzeba wybrać :)

A tak swoja droga zgred byłbyś cennym nabytkiem dla G. :)

Mam inne zdanie w obu kwestiach.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hmm, czyli obalasz plotki wg których rzekomo od niedawna jesteś pracownikiem Google?

Z braku emotki mniemam, że Ty tak na serio z tą kurą a nie dla jaj .... Masakra :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

że Ty tak na serio

Ano na serio, bo wiem to od poważnej osoby, która jajek nie znosi.

Ale ok, skoro sam zainteresowany dementuje, to pewnie tak nie jest, bo gdyby tak było i teraz by ściemniał a później by wyszło to by co najmniej komicznie to wyglądało :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ano na serio, bo wiem to od poważnej osoby, która jajek nie znosi.

Ale ok, skoro sam zainteresowany dementuje, to pewnie tak nie jest, bo gdyby tak było i teraz by ściemniał a później by wyszło to by co najmniej komicznie to wyglądało :)

Na tę chwilę jest to dla Mnie dowcip dnia :) A ta osoba ma w ogóle jajka ? ;)

Jeśli będę się TAM wybierał będzie to widać i czuć - mniemam, że wtedy musiałbym pozbyć się wszystkiego co SEO'owe czyli np sprzedać katalogi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pozbyć się wszystkiego co SEO'owe czyli np sprzedać katalogi.

Jak sprzedać? ZBANOWAĆ! :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jeżeli ktoś, kto zdobył doświadczenie, ma szacunek, podjąłby pracę w G, to tylko wszystkim wyjdzie na dobre. Natomiast jak robi to osoba, która nie radzi sobie w SEO, nie umie doprowadzić innych projektów do końca i chce wyleczyc kompleksy, to mam wrażenie, zaboli wszystkich.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

bo wiem to od poważnej osoby, która jajek nie znosi.

Wychodzi na to, że taka ona poważna jak ja gwiazda NBA :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z wiarygodnych źródeł wiadomo, że G. boi się strasznie czegoś takiego co się stało swego czasu w DMOZie.

Czasem odnoszę wrażenie, że to już nastąpiło ale z braku dostatecznych zasobów na odszukanie dostatecznych dowodów pozostaję przy "wrażeniu", w końcu to głównie ich problem a nie mój.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Z wiarygodnych źródeł wiadomo...

Czyli żona powiedziała? :hahaha:

Latent Semantic Engineering

Zauważyłem.

everythink

A co to jest?

Latent Semantic Engineering

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności