Skocz do zawartości

Wyniki ankiety na temat filtrów za backlinki

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

właścicielom nie chce się ruszyć 4 liter, żeby zareagować na prośbę o usunięcie takiego śmieciowego linka.

Oczekujesz od kogoś kto ma kilka tysięcy stron z kilkoma tysiącami linków że będzie reagował na takie prośby? Dodanie jest chyba dobrowolne?

Rozumiem że to "usprawiedliwienie"?

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba nie zrozumiałaś wcześniejszego zdania.

Owszem, zrozumiałam. Oberwą właściciele stron, z których NIE udało się usunąć linków, bo albo nie usunęli linka na prośbę, albo po prostu nie umożliwiają kontaktu ze sobą. Jeśli link z danej strony szkodzi stronie klienta (albo może zaszkodzić mojej), to mnie interesuje tylko jego strona i efekt w postaci zdjęcia filtra. Jeśli webmasterowi nie chce się usuwać linka - jego problem.

PS Tak, zajmuję się zdejmowaniem filtrów odpłatnie.

Gołym okiem widać kto sobie już nie daje rady z pozycjonowaniem i szuka nowej niszy na zarabianie.

Dziwisz się ? Kwoty od kilkuset złotych dochodzą do kilku tysięcy zł za 2-3 miesiące żmudnej pracy. Sprawdzałem swego czasu propozycje kilku firm seo.

Antysz akysz

https://piaseczno.eu/

są dwa powiedzenia:

1. widziały gały co brały

2. cierp ciało kiedy ci się chciało

i tyle :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gołym okiem widać kto sobie już nie daje rady z pozycjonowaniem i szuka nowej niszy na zarabianie.

Albo kto lubi się rozwijać i urozmaicać sobie pracę :)

Fakt, zarobek jest tu dość spory, ale zlecenie do łatwych i szybkich nie należy. Generalnie takie zleconka to dobre case study na to, jak NIE linkować, więc oprócz pieniążków wyciąga się z nich sporo wiedzy.

jeśli ich właścicielom nie chce się ruszyć 4 liter, żeby zareagować na prośbę o usunięcie takiego śmieciowego linka.

BTW, jak znajdę taką "prośbę" to mogę podesłać fakturę za bany?

Fakt, zarobek jest tu dość spory, ale zlecenie do łatwych i szybkich nie należy.

nihil fit sine causa

Owszem, zrozumiałam

Dalej twierdzę, że nie zrozumiałaś.

Trzeci przypadek - tutaj 99% to LAMY, które pozycjonują jedną - swoją - stronę. Kupi multikoda do 500 katów i przyładuje na 2 frazy typu "malowanie okien szczebrzeszyna". I później taki LAM trafia do...

Jeżeli ktoś uważa, że jest dobry we wszystkim i sam pozycjonuje swoją stronę a później szuka ratunku to niech sam wychodzi z filtrów! Skoro od razu nie było go stać na pozycjonowanie to teraz go stać na rozpier... wszystkiego dookoła? Nagle znalazł pieniądze?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie rozumiem po co tracicie czas na dyskusje z takimi ludzmi, którzy zamiast seo robia konferencje dla towarzystwa wzajemnej WHITE SEO adoracji, smieszne white seo blogi, bawia sie na forum GWT i uwazaja ze disavow to wynalazek na miare koła ...

EOT

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

A ja rozumiem, że osoby które teraz tak chętnie korzystają z disavow nigdy nie linkowały i nie korzystały z miejsc, które teraz uważają za be i fe.

Bo jeśli wcześniej nie było be i fa, a nawet było cacy, to teraz takie "odwdzięczanie się" nie jest chyba w pożądku, co?

A ja rozumiem, że osoby które teraz tak chętnie korzystają z disavow nigdy nie linkowały i nie korzystały z miejsc, które teraz uważają za be i fe.

Korzystały, korzystają i będą korzystać z linkowania typu be i fe i ach i och - bo nie ma nic innego, lepszego.

Antysz akysz

https://piaseczno.eu/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności