Skocz do zawartości

Nagły przyrost linków

ganimedes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanko. Pozycjonuje swoją stronę i średnio dodaje około 20-30 linków dziennie. Ostatnio wykupiłem multikod do pewnej grupy katalogów, który zawierał także link na stronie głównej (tzw. strony promowane w bocznym okienku). No i przez to dzienny przyrost linków wzrósł mi do około 1000 dziennie, ale z około 10 domen. Zwiększyła się także ilość utraconych linków (do około 100 dziennie, wcześniej około 1-2). Dane na podstawie majesticseo. Wcześniej miałem około 1000 backlinków, a po tygodniu jest już 8000.

Pytanie: czy taki stan rzeczy może zaszkodzić stronie?

Pozdrawiam,

gdyz pojawia sie w okienku reklamowym pewnie Twoja strona na kazdej podstronie i kazda podstrone takiego katalogu liczy wiec wyobraz sobie ze katalog ma 1000 wpisow, no i odpowiedz latwa na ilu stronach sie znajdziesz ;)

inna historia ze coraz bardziej nie ilosc a jakosc sie liczy, ale nie zaszkodzi na pewno cos takiego :)

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Dużo linków z jednej domeny nie będzie problemem. Gorzej by było, gdyby był nagły przyrost z zupełnie różnych domen.

Jaki byłby problem? Czy serwisy typu nk.pl co zdobywają tysiące linków dziennie ucierpiały przez to??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności