Skocz do zawartości

Ile kosztuje strona internetowa? - kalkulator stron online

WaldemarM

Rekomendowane odpowiedzi

Idea sensowna, ale myślę, że nieobeznany z tematem klient nie poradzi sobie z zamówieniem. Zorganizowałbym formularz inaczej, załączając grafiki objaśniające przykładowo co to jest slider (sam opis to za mało). Tekst powinien być moim zdaniem ograniczony do minimum i prosty (np. "Czy chcesz coś takiego?" ^_^ ). Poza tym ilość wyświetlanych w małym prostokącie opcji nieco przytłacza i formularz nie ma walidacji.

PS

Cena stron jest IMO zbyt niska, nawet zakładając outsourcing do Pakistanu i korzystanie z darmowych szablonów.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Strona z 10 podstronami, bez CMS i tylko z gratisowymi bajerami = 120 zł. Wnioskuję, że to kwota netto. Od tego odejmijmy w zaokrągleniu 22 zł dochodowego i wychodzi nam 98 zł za stronę www. Ceny lepsze niż u "freelancerów" z gimbazy. No chyba, że dochodzą jakieś ukryte koszta, o których klient na wstępie nie wie.

co sądzicie o nim? jeśli ktoś ma konstruktywne uwagi będziemy wdzięczni

po takiej wycenie klient ma argumenty by się wykłócać o duperele :)

Strona z 10 podstronami, bez CMS i tylko z gratisowymi bajerami = 120 zł. Wnioskuję, że to kwota netto. Od tego odejmijmy w zaokrągleniu 22 zł dochodowego i wychodzi nam 98 zł za stronę www. Ceny lepsze niż u "freelancerów" z gimbazy. No chyba, że dochodzą jakieś ukryte koszta, o których klient na wstępie nie wie.

wybrałeś 10 kopii jednej strony tak jak @htk napisał "indywidualna podstrona" to "klucz" jest wyjaśnione co oznacza ale nie wykluczone że napiszemy to bardziej dosadnie

a kwota tak jest kwotą netto

po takiej wycenie klient ma argumenty by się wykłócać o duperele :)

@kayman w pierszym oknie zastrzegamy że jest to "przybliżony koszt stworzenia"

dziękuje za wasze opinie

• 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...

Stronę z 1 projektem graficznym wyceniło mi na 3325 zł... Jak wybrałem, że chcę 5 projektów graficznych dostać, to powiedziało mi 4075zł...

Pozdrawiam webdesignera z tej firmy :D

Dołącz do społeczności polskich web developerów i designerówZOSTAŃ WEB NINJA
Nowe forum modowe | hydraulik kutno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności