Skocz do zawartości

darmoweszablony.org - nowa odsłona

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

kategorie "Strony internetowe", "Szablony WordPress" i "Dodatki" są puste bo jestem w trakcie dodawania szablonów, niedługo bądą tam i strony www i szablonyy wordpress, na razie są dostępne tylko szablony allegro

harley7

po czym osądzasz ze strona jest słaba, uzasadnij swoja wypowiedzieć

Strona wygląda po prostu poprawnie. Moim zdaniem minimalistyczny design to nie jest najgorszy pomysł bo bohaterem ma być kontent a nie sam layout. Niestety zawartość strony to jej największy minus. Te parę zamieszczonych szablonów co prawda jest ok ale za przysłowiową złotówkę można na allegro kupić coś bardziej szałowego i nie martwić się linkiem w stopce. Dodatkowo puste zakładki naprawdę straszą i są zdecydowanie do usunięcia.

Bardzo ważna sprawa! Moim zdaniem należy dodać regulamin do głównego menu i podlinkować na stronach prezentujących szablony. Wszytko niby jest ok bo regulamin jest dostępny w stopce, ale ja osobiści potrzebowałem paru sekund żeby go znaleźć - jakiś mniej obyty/niecierpliwy użytkownik może się zniechęcić.

Przy ściągnięciu szablonu w folderze masz plik czytaj z informacją aby zapoznać się z regulaminem, oczywiście obok istnieje bezpośredni link do regulaminu.

Wskaż mi aukcje gdzie mogę kupić lepsze szablony od tych które są na mojej stronie za darmo :)

Uwierz mi że zanim zacząłem projektować szablony, to rzetelnie zapoznałem się z konkurencją i powiem Ci szczerze, że te szablony nawet za powyżej 10zł mocno odbiegają od tych które są zaprezentowane na mojej stronie :). A po za Tym Design moich szablonów jest zaprojektowany tylko i wyłącznie w html+css, temu moje szablony wczytują się bardzo szybko i są niezawodne.

Te szablony które umieszczam jako darmowe są po prostu proste i poprawnie zakodowane. Nie mogę przecież poświęcać 100% swego czasu, aby robić wypasione szablony za darmoszke ( to trochę mija się z celem ).

A co chodzi o puste pola w menu, to będą w najbliższym czasie uzupełnione :)

No właśnie ja linku do regulaminu nie widzę(na stronie z opisem szablonu), jest tylko info że trzeba się z nim zapoznać. Uważam że użytkownik powinien mieć szybki i łatwy dostęp do regulaminu przed pobraniem szablonu.

Z ciekawości sprawdziłem na allegro szablony dostępne za prę złotych i jest sporo efekciarskich opcji w tej cenie np.

Właśnie zauważyłem że brakuje jeszcze favicony.

favicon możne kiedyś będzie :)

wybrałeś akurat taka firmę która robi szablony warte swojej ceny, layouty maja fajne, trochę słabiej z kodem, ale ogólnie jak za 5zł to dobra opcja ;), nie wiem czy zauważyłeś, ale maja przykładowo 5 layoutów na którym tylko zmieniają obrazek pod kategorie ;)

• 7 miesięcy temu...

Nowe tchnienie w stronę.

Przyznam szczerze, że zaniedbałem ją bardzo mocno, dlatego też w trosce o nią postanowiłem przyodziać ją w nowy design. Design ma być wyjątkowy, oraz perfekcyjnie wykończony pod każdym względem, dlatego też wrzucam wam mini próbkę tego nad czym pracuję. Mówi się, że apetyt wzrasta w miarę jedzenia, dlatego też na pierwszy rzut chciałem zaprezentować cieniowanie pojedynczego wpisu ;)

Bon Appetit ^^

shadow.jpg

uważam, że proste, przejrzyste i poprawnie napisane szablony sa bardzo przydatne... ale obecnie tylko w HTML5 i RWD. nie masz żadnego RWD! a to prosta technika (przy prostych projektach oczywiście).

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności