Skocz do zawartości

Usunięcie captchy ze skryptu

małydzo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam autorki skrypt ale nie mój i chcialbym usunąć captchę głowię się z tym juz jakiś czas

Z autorem nie ma kontaktu jakiego kolwiek

W firefoxie mam fajny dodatek dzięki któremu mogę badać dany element strony i znalazłem kilka linijek kodu do captchy jednak po usunięciu

tego kodu coś nie gra, wyskakuje błąd po kliknięciu na dodaj

Czy da się zlokalizować w źródle kodu / przy pomocy tego dodatku do firefoxa z jakimi plikami jest powiązana jeszcze ta captcha?

Chciałbym to usunąc całkowicie ze skryptu.

Macie jakiś sposób na dotarcie do tego? Może ten dodatek sobie z tym poradzi?

Multikonto TRENSa

Macie jakiś sposób na dotarcie do tego? Może ten dodatek sobie z tym poradzi?

Mamy sposób, a ten dodatek raczej sobie sam nie poradzi ...

Ponieważ moja szklana kula się zepsuła, to tylko jeśli opublikujesz solidny kawał kodu to jest szansa na rozwiązanie problemu ... najlepiej cały skrypt :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Musisz sprawdzić w źródle strony jaką nazwą był oznaczony INPUT do wpisania kodu z captcha

np: <input type="text" name="captchacode" ..

Następnie przeszukaj pliki php w poszukiwaniu $_POST['captchacode']

i usuń sprawdzanie tej zmiennej.

Potrzebna będzie minimalna wiedza w PHP.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

<input class="inputbox" type="text" value="" size="10" name="tokens"></input>

Właśnie też to wcześniej analizowałem i w kilku plikach usunąłem jakiś kod z "tokens" ale później jak chciałem dodać treść to wyskoczył błąd

Jutro przeszukam wszystkie pliki skryptu w poszukiwaniu $_POST['tokens'] (może być inny?) bo w tym gdzie jest to co podałem na początku to nie ma tego

A do przycisku "dodaj" mam takie coś:

<input class="inputbox" type="submit" onclick="button_click(this);" value="Dodaj" name="zapisz"></input>

Multikonto TRENSa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności