Skocz do zawartości

Pytanie do znawców

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie oto proste pytanie. Jakiś czas temu skonstruowałem sobie stronkę, na której mam trochę treści unikalnej - tematy pomocy dotyczące obsługi mojego produktu. Treści jest cała masa, nie jest zduplikowana, masa stron linkuje do tej jednej a wynikach wyszukiwania mnie nie za bardzo nie widać...

Co takiego robię źle ?

Sławek

Sorki, przez pomyłkę wziąłem Twój nick za adres strony czyli cookiesinfo.com:)

Stąd kasuję moje wypociny na temat tamtej strony gdyż nie na temat...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

po 1 to wyeleminuj bledy skladniowe "QShop.com.pl - Sklep internetowy zintegrowanym z Subiektem GT" brzmi troche nie po polsku,

dwa to frazy z pupci ale to moja ocena

juz lepiej na cos krotszego np "subiekt gt" czy "subiektgt" "tworzenie sklepu" "sklep oprogramowanie"

czy cos w ten desen nie porywalbym sie na topowe frazy ale nie analizowalem firm ktore je wykorzystuja bo ciezko byloby sie przebic do top10 (lecz zawsze jest nadzieja w google adwords na ciezkie frazy to tansza opcja niz placic po 300zl pozycjonerskiej firmie za fraze by byc w top10)

ps. nie jestem znawca ale tak z wlasnego rozsadku odpowiedzialem :P

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

ps. nie jestem znawca ale tak z wlasnego rozsadku odpowiedzialem :P

To po co się odzywasz? Już wcześniej pisałem, że jak masz wprowadzać w błąd to lepiej nie pisz.

Jeżeli chodzi o stronę to optymalizacja leży, nie ma kompletnie żadnego linkowania wewnętrznego, takie frazy przy takim site robisz samymi linkami wewnętrznymi.

Strona na tabelkach? OMG, który my to już wiek mamy?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na pozycjonowanie żaden (ewentualnie bardzo niewielki, bo bot może oczekiwać danych tabelarycznych), jednak ta technika tworzenia stron było dobra ładnych kilka lat temu. W tej chwili są dużo lepsze rozwiązania.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności