Skocz do zawartości

Ilosc słow kluczowych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie. Czytałem w internecie/forach itp. na ten temat ale nigdzie nie jest podana konkretna liczba na ile słów kluczowych ma byc pozycjonowana strona. Niektórzy pisza ze 3 słowa. Z tego co widze wiekszosc pozycjonerów ogłasza sie ze 10, pozycjonuja strone do 10 słów i na nie daja gwarancje top 10. Czy 10 słów to jest granica? Oczywiscie rozumiem ze slowa maja byc w opisie ale przeciesz opis moze miec nawet dwiescie słów kluczowych w tekscie (oczywiscie mowimy o czytelnym tekscie) To nie jest problem zrobic tekst 2000 słów w tym 100słow kluczowych. Rozumiem ze im wiecej słow kluczowych tym słabsza jest siła na te słowa? Jak tak to znowu powrót jest do pytania gdzie bedzie najleprza granica.

Z góry dzieki za pomoc

Z tego co widze wiekszosc pozycjonerów ogłasza sie ze 10, pozycjonuja strone do 10 słów i na nie daja gwarancje top 10.

To raczej jacyś szamani, nie pozycjonerzy ;) Tych panów raczej nie słuchaj. Nikt nie może dać gwarancji pozycji w Google.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Ciekawe co byś powiedział na to, że są witryny pozycjonowane na +kilkadziesiąt tysięcy fraz :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zdaje sobie własnie sprawe z tego ze sa strony które pozycjonuja sie nawet na te pare set stron nie mowiac o tysiacach. Ale to raczej mniejsze prawdopodobienstwo przebicia sie na frazy niz przy mniejszej ilosci fraz ?? Czy tak raczej nie jest? Przypuszczajac ktos pozycjonuje frazy ,, Pozycjonowanie`` ,,Pozycjonowanie Kraków`` a inny pozycjonuje te same i do tego 20 innych napewno ma mniejsze szanse na brzebicie sie w tych frazach ale jak bardzo mniejsze? Czy to raczej nie ma znaczenia?

Oczywiscie biorac tez pod uwage to ze na 1 fraze poswiecamy przypuszczalnie 5 minut dziennie. Majac 3 frazy 15minut majac 20 fraz poł godziny... Wiec im wiecej fraz tym wiecej czasu... Tylko czy własnie jest jakas granica ilosci tych fraz? Ze najlepiej pozycjonowac przypuszczalnie na 15 fraz a powyrzej juz spada moc przekazywana na te słowa? Nie moge nigdzie tego znalesc na necie wiec chyba nie ma takiej granicy?

....ale nigdzie nie jest podana konkretna liczba na ile słów kluczowych ma byc pozycjonowana strona.......

i nigdzie google takiej informacji nie podaje,

ale ponoć na nieskończoną ilość tylko w dobrym tonie jest 2-3 zdania na jedną fraze kluczową

Marketing internetowy dla firm

Możesz się pozycjonować na dowolną ilość fraz kluczowych. A to czy się przebijesz na dane słowo kluczowe zależy od tego jak masz stronę pod tę frazę zoptymalizowaną i od tego jaką "siłę" przyłożysz na dane słowo. Innymi słowy - ilość fraz określa ilość pracy jaką trzeba wykonać, żeby się przebić na wybrane frazy.

Okej dzieki wielkie za pomoc. Nie chciał bym zasmiecac forum dlatego mam pytanko jeszcze jedno to dam tutaj. Jestem na etapie robienia zaplecza czytałem sporo na ten temat ale chciałbym potwierdzenia czy wogole dobrze to widze i dobrze robie i czy wogole to ma jakis sens co ja robie.

Strony zapleczowe to domekrabka.cba.pl i turystykawrabce.pl.tl te strony dodaje do katalogów jakies precle i na nich sa linki na moja główna strone. Tak to ma wygladac? Jak tak to ile najlepiej zrobic takich stron? Pewnie jak najwiecej?

Aby zaplecze miało moc musisz je podlinkować. Same precle nie wystarczą, moim zdaniem powinieneś zainteresować się jakimś blastem z profili i innymi sposobami na zdobycie linków.

PS. Darmowe subdomeny nie są najlepszym wyborem na zaplecze, bardzo łatwo złapać na nie jakieś paskudztwo w google.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności