Skocz do zawartości

Zlecenie pozycjonowania

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie bardzo ważne pytanie które mi się nasunęło. Czy jeżeli będę zlecał jakiejś firmie wbicie się w TOP 1-3 na dobrą główną frazę która będzie też nazwą domeny to czy z czasem cała strona i inne frazy wbiją się na dobre pozycje i ogólnie będzie się pięła?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Ciężko udzielić jednoznacznej odpowiedzi na takie pytanie. Jeśli strona będzie pozycjonowana i tym samym poprawi się jej widoczność w SERP przez optymalizację (usunięcie błędów) to naturalnie, że inne frazy powinni awansować. Linkowanie wzmocni wartość domeny co będzie miało również spory wpływ na pozycje. Uogólniając:słowa kluczowe piąć do góry się mogą ale na dobre pozycje przy okazji pozycjonowania jednego słowa kluczowego bym nie liczył. Jeżeli zależy Ci na pozycjach dla innych słów kluczowych to zleć ich pozycjonowanie.

Treningi WattUp.pl

No właśnie szukam najbardziej korzystnej opcji bo chcę zarabiać na reklamach ale pozycjonowanie zlecać osobie trzeciej.

1 opcja --> placić za comiesięczne utrzymanie głównej frazy w top 1 i liczyć że inne frazy podskoczą

2 opcja --> ładować pieniądze w pozycjonowanie i zaplecze blogowe i cieszyć się ruchem później co jakiś czas zlecać kolejne dodawanie linków.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Jak zamierzasz pozycjonować jedną frazę to czeka Cię jedna droga - filtr :).

Jeżeli wybierzesz kilka/naście fraz + dobrze zoptymalizujesz serwis (z naciskiem na dobrze) to przy linkowaniu tych pierwszych długi ogon też będzie zyskiwać.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Czy jeżeli będę zlecał jakiejś firmie wbicie się w TOP 1-3 na dobrą główną frazę która będzie też nazwą domeny to czy z czasem cała strona i inne frazy wbiją się na dobre pozycje

Tak naprawdę nie tylko nie masz pewności, czy inne frazy wbiją się na dobre pozycje, ale nie możesz też być pewny, czy ta główna fraza będzie wysoko. Samo "będę zlecał" tego nie gwarantuje ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Jak zamierzasz pozycjonować jedną frazę to czeka Cię jedna droga - filtr :).

Jeśli chce zlecać pozycjonowanie to chyba komuś kto wie jak linkować?

2 opcja --> ładować pieniądze w pozycjonowanie i zaplecze blogowe i cieszyć się ruchem później co jakiś czas zlecać kolejne dodawanie linków.

Doskonały pomysł. Jeśli ma czas na naukę i sporo domen do przetestowania. Popełni masę błędów i prędzej czy później wyląduje na forum Google lub na PiO w dziale filtrów z pytaniem : "dlaczego moja strona wyleciała z top100?".

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności