Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Śmiejecie się a on niedługo na adsense z YT zarobi więcej miesięcznie niż Wy w ciągu roku na SEO :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ej kurde oglądnąłem ten filmik teraz. Nie trzeba być psychiatrą żeby stwierdzić, że on ma nie do końca z głową w porządku.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Doświadczenie z kobietami w postaci dyskusji na różnych portalach randkowych

Już znam jego problem, jemu (_I_) trzeba ;) i ewidentnie ma nacisk na..;)

Ja to myślałem, że doświadczenie się zdobywa już w łonie matki, potem przy piersi, w przedszkolu, itd..

Ale widać się minąłem z najważniejszymi celami ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

On już jest dojrzałym facetem, on na imprezy nie chodzi, z domu przecież nie wychodzi to jak ma poznać laskę? Przecież nie na ulicy :D Takie to wychowanie dzisiejszych neokidsów.

• 2 tygodnie później...
To połączenie jest niezaufane

Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego

połączenia z serwerem biznesmultimedia.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.

Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny

dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się

z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.

Jakoś się nie dziwię :D

Z choinki się urwał ;)

cropped-test1.jpg

Cytat jego odpowiedzi na oferii

Twierdza Gier Łukasz Grodzki company_icon.gif

2013.06.12: Dzień dobry. Wykonuję zlecenia tego typu od lat. Posiadam profile w internecie i wiele dobrych komentarzy. Pracuję głównie przy Wordpress i Prestashop, skryptach na zamówienie oraz pozycjonuję strony. Zajmuję się tworzeniem i reklamą stron www oraz projektowaniem gier komputerowych. Wykonuję zlecenia związane z grafiką komputerową, tłumaczenia itp. Szybka realizacja. Wystawiam faktury. Tel 668 548 905 Email office@biznesmultimedia.pl WWW biznesmultimedia.pl. Jestem znany w internecie. Prace na dobrym poziomie. Jeśli napisałem to znaczy, że interesuje mnie temat i chcę współpracować. DO ROBOTY! :)Uwaga: pracuję z osobami powyżej 18 lat. Najlepiej w wieku około 30 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności