Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ważnym elementem budowy wizerunku są certyfikaty.

Zaryzykuję stwierdzenie, że nikt z Was nie ma certyfikatu np. z internetowego szkolenia po tytułem: Telefoniczna obsługa klienta, sprzedaż i zarządzanie. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

komentarz sprzed 5 minut

Widać jak konkurencja mnie lubi. Zamiast współpracować, robią szopkę.

https://www.goldenlin...twierdzagier-pl

https://www.dodajoszu...jonowanie.htmls

https://www.dodajoszu...oferia-pl.htmls

https://www.dodajoszu...-getak-pl.htmls

Po pierwsze nie rozumiem postawy Łukasza Grodzkiego. Moja przygoda z tym jakże zacnym Panem trwała zaledwie 3 dni. Sprawa w sądzie o wyzywanie od czubków i stosowanie mobbingu w pracy (pracowałem na stażu w tej pro firmie). Sam jestem webdesignerem, administratorem wielu stron, forów i portali i się tak nie brandzluję. Nie nazywam też się BOGIEM - gdzie Pan Łukasz ewidentnie ten czyn popełnił pisząc do mnie na facebooku. Ponadto przychodząc do tej "firmy" stworzyłem pełny brand - czyli tak jakbym miał zbudować firmę od nowa, obieg dokumentów, formularze zamówienia, pekiaty - odnośnie tworzonych stron. Oczywiście po moim odejściu wszystko zostało przywłaszczone, pozmieniane ale i tak poziom jest FATALNY. W ogóle wszystko widać na filmiku:Prezencja w stylu pożal się Boże, słownictwo i zwracanie się do potencjalnych klientów. Zero szacunku... Aha no i ze swojej strony nie polecam usług tylko dlatego że są beznadziejne jakościowo, 14 latkowie w gimnazjach robią lepsze witryny. Szkoda słów w ogóle! :D

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Po pierwsze nie rozumiem postawy Łukasza Grodzkiego. Moja przygoda z tym jakże zacnym Panem trwała zaledwie 3 dni. Sprawa w sądzie o wyzywanie od czubków i stosowanie mobbingu w pracy (pracowałem na stażu w tej pro firmie).

O, okazuje się, że tę opinię wystawił GrandBB, z którym sam miałem kiedyś małe spięcie, gdy Glowanet zrobił mu koło tyłka na kilka (>10?) tysięcy złotych, a jego firma (grand-host.pl) przez to zbankrutowała...

Czyli Grand miał potem 3-dniowy staż u Łukasza Grodzkiego... No to trafił z deszczu pod rynnę. Trzeba mieć szczęście, najpierw niewypłacalny "Głowa" Głowiński, potem Grodzki...

A w tym kontekście słowa Grodzkiego:

twierdzagier - 25.04.2013 o godz. 10:20 ico-mail.gif

Powiedział gość, który ma długi i czas na pisanie takich mądrości.

są strasznie chamskie wobec Granda...

Hehe, ten sam...

Ale ogólnie to ja pier... ludzie dają się robić w kakao nawet w 2013 wieku :D Dla mnie to niepojętne jest. Jakiś leszcz wyglądający i zachowujący się jak Piotr Żyła (ten to przynajmniej skakać potrafi choć wiedzą i obyciem nie grzeszy) wyciąga od ludzi kasę za robotę jaką za parę złotych zrobiłby gimbus... Aż mi się wierzyć nie chce, no kur... Ale to jest też wina tych ludzi, którzy dają się na to naciągać a pewnie dają się dlatego, że nie mają czasu szukać i czytać opinii, znajdą jednego, który jest wszędzie i się wpier... w gó**o.

Kurde, nie będę świnia, aż za chwilę dodam ogłoszenie i wrzucę tutaj link do niego i przynajmniej jedna osoba lub firma będzie zadowolona.

I już jest.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ej, czepiacie się. Chłopak pewny siebie, wie ile jest warta jego praca, więc już ostrzega potencjalnych klientów, że łaskaw jest pracować tylko z ostro wyselekcjonowaną grupą klientów. Szkoda, że oprócz certyfikatów z podstaw obsługi Excella czy znajomości zapytań SQL z użyciem select, join,... (swoją drogą, nie wpadł bym na taką szczegółowość - brakuje jeszcze certyfikatu ze znajomości HTML - jakie tagi poznał, z PHP - jakie zna funkcje,...).

Pomysł rewelacyjny, chyba zrobię stronkę z monitem:

Uwaga!, jeżeli chcesz ubiegać się o rozpatrzenie wniosku o zostanie moim klientem, musisz spełniać następujące wymagania (tutaj lista)....

- Następnie musisz przeprowadzić ze mną rozmowę próbną, abym mógł stwierdzić czy masz miły głos i czy będzie mi się chciało z tobą gadać.

- Najlepiej żebyś mi nie zawracał za bardzo d...py wymaganiami co do wyglądu strony, bo i tak zrobię jak mi się będzie podobało, a jak mi się nie będzie podobało, to nie zrobię i już.

- Jak przyjdzie termin zapłaty, to fajnie jak byś mi zapłacił 3 patyki zamiast 1 patyka, to może będzie mi się chciało współpracować z Tobą w późniejszym czasie.

Mnie najbardziej rozbawił na stronie z certyfikatami jakiś tekst ukończenia szkoleń z telefonicznej obsługi klienta, gdzie pierwszym punktem było:

"Klient nasz pan", a profesjonalizm

Prawdę mówiąc bałbym się zostać klientem tego Pana, przez duże P :)

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Uwaga!, jeżeli chcesz ubiegać się o rozpatrzenie wniosku o zostanie moim klientem, musisz spełniać następujące wymagania (tutaj lista)....

no u nie tak jest -> tylko że przeważnie pierwsze pytanie jest o cenę i jak ją podam to już nie mam komu owej listy przedstawić :D

e:/ niedaleko mnie jest reklama pewnej drukarni która wygląda mniej więcej tak:

- drogo

- żle

- nieterminowo

ALE BLISKO!!!

On jes dobry we wszystkim, bo zgłasza się do przerabiania stron, pisania wtyczek pod wordpress, tworzenia gier flash, marketingu szeptanego, mailingu, reklama na Fb . Raz się nawet skusiłem na jego oferte, bo za 3 wtyczki do wordpressa najniższa propozycja ceny jaka mi zaproponowano, to 2000 zł, a on chciał to zrobić za 500 zł. Gdy wybrałem jego oferte najpierw nic nie odpowiadał,a potem napisał,ze nie ma czasu . :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności