Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka cytatów z jego ogłoszenia

"Witam! Jestem kierownikiem firmy Twierdza Gier."

"Poważnie podchodze do sprawy, szukam ludzi do konkretnych projektów. W tej chwili zaczyam działalność i nie mogę sobie pozwolić na wypłaty, ani zaufanie bez sprawdzenia człowieka. Więc jeśli marzyłeś o pracy tego rodzaju lub możesz zaoferować jakies usługi związane z branżą internetową itp" -

"W autorach znajdzie się twoje nazwisko, ale prawa do gry są przypisane Twierdza Gier Łukasz Grodzki." - hmm , to jest chyba oczywiste,ze każdy marzy o tym,żeby pracować za darmo, a na końcu ktoś podpisze się pod twoja pracą :)

"Termin ukończenia gry jest z dniem 17 lutego 2013 w dniu moich urodzin." - Jak za komuny, prezent na urodziny Pana kierownika :)

W 2010 roku był jeszcze mechanikiem samochodowym .

https://www.youtube.c...ed/PwFs4U_CMbg

To oznacza, że seo JEST dla każdego :(

tak to się tylko każdemu wydaje.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Tobie też ?

Ja tam wiem, do czego zostałem stworzony i bynajmniej nie jest to seło :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Macie ubaw z gościa, a przypomnijcie sobie, jak większość z was zaczynała. Każdy urodził się profesjonalistą? Chłopak przynajmniej próbuje coś robić, dostał dotację i działa, chyba zaczynał od zera. Co z tego, że większość jego tekstów się nie klei i nie ma sensu? Może nie ma żadnego mentora, ani przewodnika, który go pokieruje na właściwy tor? A może najzwyczajniej w świecie uważa, że jego teksty i podejście są wystarczająco dobre i nie widzi tam żadnych błędów? A teraz pomyślcie, ilu z was pobodnie myślało, że wasza wiedza, podejście i umiejętności były odpowiednie i właściwe, a życie pokazało, że wcale tak nie jest?

Oczywiście trzeba mieć dystans do siebie i do rzeczywistości, ale dystans ten ma pewne granice, które niektórzy niestety przekraczają.

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Macie ubaw z gościa, a przypomnijcie sobie, jak większość z was zaczynała. Każdy urodził się profesjonalistą? Chłopak przynajmniej próbuje coś robić, dostał dotację i działa, chyba zaczynał od zera. Co z tego, że większość jego tekstów się nie klei i nie ma sensu? Może nie ma żadnego mentora, ani przewodnika, który go pokieruje na właściwy tor? A może najzwyczajniej w świecie uważa, że jego teksty i podejście są wystarczająco dobre i nie widzi tam żadnych błędów? A teraz pomyślcie, ilu z was pobodnie myślało, że wasza wiedza, podejście i umiejętności były odpowiednie i właściwe, a życie pokazało, że wcale tak nie jest?

Oczywiście trzeba mieć dystans do siebie i do rzeczywistości, ale dystans ten ma pewne granice, które niektórzy niestety przekraczają.

dziękujemy, obiecujemy poprawę i jutro damy na mszę świętą :)

btw. jak ktoś zaczyna to raczej stara się nauczyć czegoś od innych i podpatrzeć jak to robić dobrze a nie takie jak tu pokazano, bo to raczej podpada pod arogancje i chamstwo więc biznesowo takie sobie wartości :) -> ale każdy wybiera swoją drogę i czasami mocny zimny prysznic dopiero pomaga :D

dostał dotację i działa

Działa? Po 5 miesiącach sprzedaje sprzęt na który dostał dotację, ktoś tutaj wspomniał o tym, że od początku zakładał ijego sprzedaż, proszę czytać cały temat

Dla mnie to śmieszne, bo u mnie dotacji nie przyznali, gdyż nie posiadałem przecież certyfikatów, dyplomów, wykształcenia, a jedynie wiedzę i chęci z dziedziny motoryzacji, więc to nie wystarczyło na 20 tyś, ale pani co miała duże cycki dostała na kolejny salon piękności który nie działa, druga w minii na pizzerię która zamieniła sie w lumpeks

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Chłopak przynajmniej próbuje coś robić, dostał dotację i działa

No, działa, działa. 80% sprzętu z dotacji już jest na Allegro...

Może nie ma żadnego mentora, ani przewodnika

Poczytaj jego teksty. On twierdzi, że jest najlepszy, a reszta to "pospólstwo".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności