Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poważny gracz na temat branży i sytuacji w Polsce

https://www.youtube.com/watch?v=ZeufVw5xEoE

A wy hejterzy co na to?

:hahaha:

Moja firma powstała po to, żeby pracować z ludźmi bogatymi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Moja firma powstała po to, żeby pracować z ludźmi bogatymi.

wolę uczciwych niezależnie od tego czy są biedni czy bogaci :D

ciekawe ile jeszcze tego nakręci :)

Ale za to jaka piękną waginą może się pochwalić. kolejnym etapem będzie dmuchana lala.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

uważam że kamery do kompa powinny być sprzedawane w niektórych przypadkach jak broń s stanach -> czyli po uprzednim sprawdzeniu poczytalności kupującego :)

E tam, czepiacie się chłopaka i już. Może nie potrzebuje wszystkiego i sprzedaje, w końcu na coś musiał te środki wydać. Jeśli chodzi o dotacje, to nie jego wina, że żyjemy w takim cudownym kraju i wszystko działa w taki sposób. Wiele osób tylko po to wyciąga $ z dotacji, aby na tym zarobić i zamknąć działalność po roku "nic nierobienia". To prawo jest chore, bo czasem rzeczywiście dobre i realne pomysły z dobrze przygotowanym biznesplanem nie dostają wsparcia.

Zgadzam się z Tobą Bart. i o tym pisałem. On twierdzi, że jest najlepszy (i to nie jest problemem) i nie widzi w tym nic złego (a tu już pojawia się problem). Oczywiście, mamy wolny kraj (na tyle, na ile nam pozwolą) i mamy wolność słowa (taką samą, jak wolność w kraju), przynajmniej na papierze. Wrzucając materiały do sieci pewnie zdaje sobie z tego sprawę, że może być oceniany, bo to normalne. Ale są pewne granice.

Owszem, oceniajmy i śmiejmy się z bezsensownych stwierdzeń, nierealnych planów i dowcipnych zwrotów, ale sferę osobistą / psychiczną itd. zostawmy w spokoju i nie róbmy z tego przedmiotu drwin.

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności