Skocz do zawartości

tworzenie stron www, projektowanie stron

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ahahahaha miałem się nie śmiać, ale nie robię to z powodu jego choroby ale sztuczna (,) nasi rodzice mieli kiepską sytuację :D hahaha

Majster of Poland ;)

Czy ja mam wrażenie, że chłopak pije piwo piwo cytrynowe dla kobiet? 2,2 % ale ma korbe ohohoh

"Będziecie mnie przepraszać i listy do mnie pisać przyjdzie dzień sądu"

hahaha..

A co do gry to Mario na Commodore 64 miał lepszą grafę ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

nie wiem co on bierze

Obawiam się, że właśnie nic, bo wygląda i zachowuje się jak typowe dziecko neostrady, pokemon, leming czy jak tam kto woli. I najgorsze jest to, że on nie jest odosobnionym przypadkiem a takich osób przy dzisiejszej edukacji i dzisiejszym wychowaniu będzie coraz więcej. Czasami mam wrażenie, że świat zaczyna się cofać i ludzie kiedyś do lasu wrócą.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A wy hejterzy co na to?

Po obejrzeniu Twojego filmiku zaczyna mi się robić gościa żal, i to nie w złośliwym, tylko w smutnym tego słowa znaczeniu. Został wielokrotnie oszukany, ludzie mu nie płacą, teraz nagonka na niego, bez cienia litości. No to nie dziw, że gość jest znerwicowany i zaczyna kumać, co to znaczy "tworzenie stron www za 100 zł".

Weźcie dotację, spróbujcie znaleźć klientów, oferując im np. pozycjonowanie (mówię do tych, którzy sieją tu bajki z mchu i paproci o 5 katalogach dziennie itp.), napalcie się na zlecenia od nastolatków, którzy nie mają czym zapłacić, bo skończyło im się kieszonkowe, to sami będziecie szukać klientów, którzy "wyłożą kasę na stół"...

Oczywiście inna rzecz to to, że poziom jego umiejętności webmasterskich jest taki sam jak mój - czyli praktycznie zerowy ;) Tyle, że ja mam trochę oleju w głowie i nie biorę na to dotacji :)

inna rzecz to to, że poziom jego umiejętności webmasterskich

I tu właśnie o to chodzi, że bierze się za coś o czym nie ma pojęcia a robi z siebie, jak to napisał w tytule filmiku - "Poważnego gracza", chyba, że chodzi mu o gracza w tych grach, które napisał, to rzeczywiście na pewno jest najpoważniejszym graczem, bo pewnie nie ma żadnej konkurencji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To nie jest wcale jakieś rzadkie zjawisko. Np. na forum graficznym każdy nowy forumowicz oferuje "tworzenie rang, layoutów", na PiO każdy nowy oferuje usługi w zakresie "copywritingu", a kto czyta bloga Beerbanta, ten wie, jak się pozycjonuje koparką... I oferty "audytu SEO" kogoś, kto sam ma puste alty na stronie i spam w keywords... Niektórzy co prawda nie wyżywają się artystycznie na YouTube, tylko piszą blogaski albo kreują się tu na Masterów SEO, więc nie jest tak zabawnie, ale dla mnie w sumie to to samo, tylko w nieco mniejszej skali :)

A mnie się gościu podoba ;) takiego szeptanego, to już nawet firmy pozycjonujące za 1zł nie mają :) może zrobił to specjalnie, może przypadkiem, tak czy inaczej chwilę się pośmieją, a tyle co nałapie klientów to jego. Jest też dużo osób, które lubią taki styl komunikacji, nikogo nie obrażając ;) ale sami wiecie, że mamy przeróżnych klientów, z różnych środowisk i nie zawsze rozmawiamy piękną polszczyzną.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności